4

Анонимен

преди 8 години

Това е много лошо и одначава две неща. Първо,че престъпността се увеличава и второ,че службите нямат агентура в престъпните среди. Един от изводите след терора в Брюксел на евро пресата е,че в тези среди тя няма агентура. При "професионализма" на ДАНС увеличаването на СРС е нормално. След 10.11 американците отчетоха същата грешка. У нас нещата са зле, защото всякаква помощ на МВР вече 25г. се нарича доносничество. Кой е луд да помага.

3

Анонимен

преди 8 години

Да, ама и делата са се увеличили двойно !Значи има полза от подслушването.За това е спец съдилище, а не градски битпазар!

2

Анонимен

преди 8 години

По стара традиция СРС се използват за изнудване или направляване на престъпността в изгодна за някого посока. Най-много се харчат компроматите за личния живот и относно какво някой говори за другите. И съдиите дават разрешения. И това са само документираните СРС-та. Не е нужно съдия да одобри използването на СРС за да се използват. Прилагащите такива средства винаги могат да ги използват без заповед. И в повечето случаи това не може да се докаже, а и никой не иска да го доказва.

1

Анонимен

преди 8 години

Дойде ли Баце от село Банкя на власт и се започва ................. с отстраняването на конкуренцията.