151

месара

преди 8 години

николайчо , при реална заплаха мвр раздава чай , чадър , одеалце и девойка която да те милва по лицето и да те успокоява ! кой ти плати да напишеш тия глупости бе *** ? как никой свидетел или задържан при това учение не написа нищо ? явно от всички там , ти си бил най ощетения и си бил подложен на полицейско насилие , и мама я е нямало до теб !

150

майтапчия

преди 8 години

Днешната милиция ни пази, а лъже че е професионална полиция. Много лапачи .....

149

боц

преди 8 години

Учение по Борисовски, с една дума по мутренски, а за Бъчварката, тази измислена полицайка нямам думи.

148

Наблюдател

преди 8 години

Извода е, че чуете ли за подобно учение гледайте да не сте на това място.

147

rd1708

преди 8 години

Пълна пародия! Много по- добре щеше да бъде ако бяха направили акция по селата и да приберат м**лите и м*трите, които тормозят хората!

146

Анонимен

преди 8 години

До169 Арестуват ги в Германия видехме в Кьолн и на други места направо им разказаха играта. Не за 3 дни за три месеца ги арестуваха.

145

Анонимен

преди 8 години

*** в Германия по време на учение арестуват те за ТРИ ДЕНА нямаш право на адвокат .Така е по ГАРИ ,Централни части на града и в ареста на топло примерно 200-300 заловени отулиците . Тука ги пускат веднага което не е правилно- АРЕСТУВАЙТЕ ГИ ЗА ТРИ ДНИ !

144

Анонимен

преди 8 години

Евала на Полицията и Данс и т.н. 20 заплати са малко да дадем още 20? 40 да станат че са се изпотили.

143

Анонимен

преди 8 години

Докато си правят учения в селата обират и пребиват стари хора !Видими резултати

142

ha ha ha

преди 8 години

Смях се, докато четох историята.Ясно, някой наш режисьор на игрални филми ще да е авторът на това учение.Само дето дъждът не е бил предвиден в плана.А на "статистите" на поляната би следвало да им платят за участието.Както и за отнетото време и за "приятните" емоции.Наистина интересно - да те "арестуват", защото си неволен и случаен участник в учението им.Това ще да е новият почин - вървиш си и те арестуват поради простата причина, че провеждат учение.Добре, че не са стреляли...

141

Анонимен

преди 8 години

Не могат да опазят имуществото на хората битовата престъпност ! Какво остава за живота им.

140

Анонимен

преди 8 години

Паунов , прекръсти се на Врабчов .Нищо мъжко няма в теб , ревеш във Фейса като оная *** Кучкова .

139

www

преди 8 години

До Анонимен 159Ако трябва да довърша Вашата теза, ще припомня, че миналото лято западни военни бяха (само)убити и (само)наранени на роден военен полигон и никой не пое отговорност за това. Знае Тиквата с кого и как да воюва.

138

www

преди 8 години

До Анонимен 158Да, има разлика в датите за Великден при католици и православни. Но през 2016-та година католиците празнуват на 27 март, т.е. след 3-4 дни. Но всъщност нормално е един типичен гербаджия да е елементарно неграмотен по такива въпроси.

137

Анонимен

преди 8 години

До *** Доскоро Тиквата даваше оръжие за терористите ,цигари ,джипове с български номера ,амфиметамини ,сега ще се бори с тях . Преди 3-4 дена отлетя самолет от летище София за С. Арабия с оръжие. Което случайно ще попадне в ДАЕШ.

136

Анонимен

преди 8 години

" Помолили Николай да им помогне в издирването на документите им, защото щели да летят днес за Италия, защото в неделя там е Великден." Великден бил той и католически е след месец, не след 3 дни....

135

www

преди 8 години

Качество, гарантирано от Тиквата и ГЕРБ. Видими резултати...А от терористите - Господ да ни пази!

134

Асен

преди 8 години

Абе плюнки, кое ни е наред в държавицата, че полицията. И тя е *** като цялата ни държава, като почнем от политиците - хората които избираме и те стават богове. Нагло ни лъжат всеки ден, толкова нагло, че в един момент се чудим дали казват истината дори. Не, не я казват. За да се гради здрава държава трябва да се почне от парламента. До кога ще траем по- малко от 300 човека да ни *** майката?????! *** ни държавата, ние за полиция говорим. Полицията ни е като всичко друго.

133

Анонимен

преди 8 години

това е постнато във фейсбук може да му пишеш на профила

132

жега

преди 8 години

Дали Николай наистина съществува ? Мисля , че НЕ.