72

Азармо

преди 8 години

До Ddd 79Може, ако писалките са лазерни ;)

71

Аз

преди 8 години

Колко ли им е смешно на хората, които са загубили синове, дъщери, бащи и майки от варварските терористични актове, като гледат тези карикатури. Жалки сте !!! Това е отвратително.

70

Писна ми

преди 8 години

На терора се реагира с огън и меч, а не с карикатури и неврастенично повтаряне на "Je suis еди-какъв си". Реагира се незабавно, безпощадно и с цялата мощ и сила с която се разполага. Това проклятие за човечеството не се премахва с пресконференции, декларации и плюнчене по телевизиите.

69

Истината

преди 8 години

Само истински препиканите могат да си помислят, че ще преборят тероризма с карикатури. Истината е страшна и тя е, че терористите постигнаха целите си - страх и ужас витаят в сърцето на Европа, импотентните европолитици са в ступор и не знаят какво да правят, обществото е обезверено и омерзено от некадърието им. До следващото "Аз съм ...." кой ще се погрижи за жертвите и техните близки, какво ще се прави за да няма повече варвари в цивилизована Европа?

68

СПОКО ,БЕ....другари

преди 8 години

ЩЕ ИМА ЦЕДКА ПО ГРАНИЦИТЕ НА ЕВРОПА И ТО... ЯКАААААААА........И ЗА СИРИЙЦИ ...И ЗА РУСНАЦИ...!ТЕРОРИСТИТЕ --КОМУНИСТИ , ЩЕ ЗАОБИКАЛЯТ БЪЛГАРИЯ!!!ХИЧ ,ДАЖЕ НЯМА ДА ЗАКЪСНЕЕМ С ТОВА!ОБЕЩАВАМЕ ВИ!!!

67

Край

преди 8 години

Още по смешничко ще е да се нарисува как Кончита Вурст препикава клекнал тероризма.

66

Анонимен

преди 8 години

Ако,,европеиците ,, ще се борят с тероризма, с песни танци и други дивотии несъответстващи на терора срущу тях ,ако не започне превантивна и пряка борба със силите на разузнаване ,котраразузнаване и други служби , ако се продължи с изтърканата плоча на ,,толеронтносттаиприемането на бежанци,,не ни остава нищо друго освен да се усъмним че тези ,,терористични актове,, се осъществяват именно с помоща на тези служби и на политиците управляващи Европа .Нещо като 11 септеври и оцелелите паспорти.

65

Край

преди 8 години

Искам да видя близък на загинал при атентатите да прави е такива смешки.

64

Анонимен

преди 8 години

Боже, Боже и от тия ли акъл вземаме ?!?Явно са се раздали до последния грам!

63

Анонимен

преди 8 години

символът на сърцето на европата е пикльо?! а за нас по края кво остава!!!??? жалки самозабравили се лицемери

62

Анонимен

преди 8 години

Терористите ги избиват ,а те - споделят карикатури в знак на съпротива ! Европа е обречена !

61

Анонимен

преди 8 години

Брюксел отговори с още гей-паради :)

60

Ddd

преди 8 години

С ПИСАЛКИ СРЕЩУ БОМБИ, ДАЛЕКО НЯМА ДА СТИГНЕТЕ.

59

изводи

преди 8 години

Разбрахте ли най -сетне защо католизцизма е воювал 120 г с протестантството ,Англия,Нидерландия (белгия е била там) и продажната Франция с германските протестанти са помагали на Осм Империя . Срещу Австрия и Италия,Испания и Полша .

58

реалности

преди 8 години

Трябва нова свещена лига Австрия,Бавария,Италия,Испания и Полша към която да поканим и Унгария,Сърбия,България и Русия.

57

11111

преди 8 години

Ей до това води толерантността!!!Терористи взривяват невинни хора , в отговор на това ще рисуваме карикатури!!Мога да се обзаложа,че следващия атентат ще се извърши отново от ислямисти и после пак "аз съм шарли" "аз съм Брюксел" и подобни глупости!!На зло куче зла тогяга.... иначе оправия няма!

56

нико

преди 8 години

Това е наи-прекия път към нео-фашизма - напълниха Европа с черни , които "организират" атентати и като следствие тотален контрол над собственото им население , никакви демонстрации на Пегида и подобни, никакво недоволство от геноцида на продажната власт , никакви демонстрации !!

55

край на приказката

преди 8 години

Това е неадекватна реакция на самодоволните западно Европейци който живеят в някакъв филм и те виждат реалностите по света,нищо явно насила ще ги накарат да видят как живеят милиони по света благодарение на техните правителства.

54

ф

преди 8 години

Испания мъсти за поруганото християнство в Германия.Днес в отговор на ислямските атаки над Германия е запалила най-голямата джамия в Мадрид Вива Испания ,Истинската католическа държава.

53

А ПОСЛЕ

преди 8 години

ПАК ЩЕ ИМА РЕВОВЕ "АЗ СЪМ ШАРЛИ"