9

Анонимен

преди 8 години

На мен специално ми е през оная работа. Клюкарницата шпионираща ви денонощно наречена фейсбук на всичкото отгоре комбинирана с андроид *** няма място в BlackBerry! Преди година минах на BlackBerry и захвърлих гугълбоклука. BlackBerry не е за профанчета и игрички. Кефете се на пъстрите играчки които се скапват след година. Доказано е! BlackBerry OS може да умре, но докато бачкат машинките им ще са километри пред *** ви.

8

42

преди 8 години

И сигурно през браузъра не може да се влезе във Фейсбук, пък каква ли полза от него, ползата е за престъпници и терористи.

7

Софиянец

преди 8 години

"Съпорт"!? То бива беден речник, ама чак пък толкова! Ясно, че преписвате от чужди издания, ама поне превеждайте на български! Ако си мислите, че изглежда по-"готино" и "високотелхнологично" когато се гаврите така с езика, то сте в много дълбока заблуда!

6

фацебука

преди 8 години

кой пък ти ползва "букови лица" в днешно време...

5

Така

преди 8 години

Еми те нали минават на android...

4

Анонимен

преди 8 години

Честито на BlackBerry потребителите :)

3

Маке-Ариец

преди 8 години

Нормално, имайки впредвид, че 99,5% от юзърите имат отрицателно ниво на познание в областа на IT Security. Може да не ви е ясно, но третата световна война е факт, и тя не се води с оръжия...За да ви го обясня с други думи, тези 99.5% са хората в БГ които си нямат представа дори как се държи оръжие. Останалото е смесица от самоуки и каквото имаме там да се нарича "армия" в момента. Та нали се сещате какво ще стане ако някой ни нападне?

2

Пепи

преди 8 години

Собствениците на BlackBerry смартфони ще могат да ползват мобилната версия на Facebook, за да четат, публикуват и коментират съдържание, но без собствен клиент, едва ли тази версия ще може да преодстави кой знае какво преживяване за потребителите. Какви тежи думи - моя facebook е така.Така нямам нужда да качвам още 10 приложения.А и никакви известия не получавам.

1

Блубери

преди 8 години

Тъкмо се чудих тези Блякбери как съществуват още, но се оказва, че им е трудно. Няма място за зарзават и плодове на техно пазара ;-)