57

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВ моемнта в България има 50 000 рускифирми с декларирани 0 лева печалба при приходи от стотици милиони. Такава фирма е Лукойл с 10% от БВП, на България и с директно влияние въру цените на всички стоки, и върху конкурентно способноста на Българската индустрия.Разбира се има преференциални цени за определеи "наши хора", които по една случайност се оказват монополисти в съответните отралси. Дали руснаците имат неофициално влияние в България, как мислите?

56

преди 8 години

А комисия за намеса от улица Козяк дали ще има ?)

55

иво

преди 8 години

Наи-после се отказаха от тъпата идея , та някаква комисия от пишман депутати ли ще върши работата на таините служби ,единствения резултат е конфронтация с двете държави !!!

54

демократор

преди 8 години

Те това е демократорация! Един пожарникар командва цял "независим" парламент!

53

щщд

преди 8 години

Да я бяха преобразували на Комисия за Гвинея-Бисау и Кралство Лесото. Хем ще си запазят постовете,хем няма кой да им се обиди и да ги плаши по телефона.

52

Потресена!!!

преди 8 години

Мамка им! Спряха я комисията, не ми се вярваше да е истина...Но защо? Защото някакви си други две държави възразили!!!???Кой ще ми каже на мен, в моята си държава, аз какви комисии ще си правя и те какво ще разследват? Това не е истина.., каква независимост, какъв суверенитет имаме..

51

СПОКО ,БЕ....другари

преди 8 години

Терористите от чечено-грузински произход---НЕ СТРЕЛЯТ ПО РУСКИТЕ ИБРИЦИ В БЪЛГАРИЯ...!Руските ла""а , са ценни за тях!От там ги хранят и дават пари ,бе...!От тук ---те заминават ТРАНЗИТ...направо за Европа и Париж!

50

Анонимен

преди 8 години

руското разузнаване държи досиетата на повечето водещи политици у нас - спор няматурското разузнаване съвсем се разпаса, чак автоджамбази откраднаха една кола оборудвана като за агент 007 - фактобаче комисия не бива да има, защото същите хора които са против тази комисия са онези с досиетата, а другите позлатени с турски париако се чудите кой губи от цялата тази работа, погледнете в огледалото

49

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Русофилията е нелечима... - предава се по наследство по безкръвен път... - нещо като СПИН-а, но по-лошо, както каза дрОгарят Кутев...

48

г

преди 8 години

Нали ще му лъсне далавераджийски *** . Как няма да я махме.От Русия и Турция са вземали всички партии без изключение. Нац .предатели сте всички .

47

Забравихте ли...

преди 8 години

..как тръбите за Ю.П. стояха на склад в България с години ....И ПЛАЩАШЕ ДЪРЖАВАТА/сиреч ние/ !Да ви припомням ли ...как се казваше банката на РУСКАТА СТРАНА В..... проекта Южен Поток??!Да ви казвам ли кой е директора на тая БАНКА....??!!!!ДА ОБЯСНЯВАМЛИ И ЗА ПАРИТЕ....ХА, ХА,ХА,УАААААААА--------ОСВЕН ТИЯ 20-хиллева ВЪРНАТИ ОТ СИНДИЦИТЕ ОТ ОНИЯ .....4-МЛРД.ЛВ....??!!!

46

Анонимен

преди 8 години

Меки китки сме, после да не се чудим че всички ни се присмиват

45

Иво

преди 8 години

Ужас колко сме жалки...

44

Анонимен

преди 8 години

В името на БГ интереса - черното ще стане бяло, а бялото черно

43

Ха-Ха-Ха

преди 8 години

Отново герб постигна оси*ане. Комисията била създадена заради "съмнения" че Турция и Русия се месели в националната ни сигурност. А що не сте сложили и тези, за които "няма съмнения", че се месят... Хамериканските ви "партньори"? Ама как да ги сложиш, като тъкмо те дадоха идеята.

42

Анонимен

преди 8 години

Ето едно доказателство за руска намеса, изнасяме стоки за Русия за 400млн.лв и внасяме оттам за 9000млн.лв. Такова източване на народни пари няма как да стане без чуждестранна намеса и тази ситуация е от 20 години и никой не смее дори да говори за този грабеж.За турската намеса има ли смисъл да давам доказателства?

41

Анонимен

преди 8 години

Хаха...стратегически, за Бойко е най-добре да не се разследват руските капитали в България...кой ги контролира...кой защитава руските интереси и т.н. защото пътеките ще доветат до Доган и Пеевски.

40

Анонимен

преди 8 години

Исторически погледнато, православното Царство България е завладяно от ислямската отоманска империя,ислямската Волжка България е завладяна от православната руска империя,така, че е ясно за какво става дума, религиозните различия са само повод да се провежда геноцид срещу българския народ

39

hitman

преди 8 години

45-тата дупка на кавала. Цъкам минус на всичко което не е България. Не се определям като православен християнин. В интерес на истината ме боли фара за която и да е религия. Ненавиждам всички религии. За характер също не ми говори. 10 пъти по българин съм от тебе и въпросния приклад внимавай да не рикушира от моя врат и да влезне директно в твоя г*з.

38

Анонимен

преди 8 години

Това е още едно доказателство, че болшинството в нашия парламент се държи от (русо/турко)филите