15

Анонимен

преди 8 години

30 загинали от 40 държави?

14

страхил

преди 8 години

Всички който пострадал да съди СаЩ,Франция,Англия,и всички който взел участие в уничтожение на Либия,Сирия,Ирак и подкрепял террористи,обама,меркел,камерон,оланд най големи престепници.

13

Ейбар

преди 8 години

ЕС взе спешно мерки. Никой няма да влиза в европа без зелена карта на ЕС. Тка Сириците остават в невидение защото техните паспоти няма да въжат за Европа.

12

иван

преди 8 години

Всичко се прави, за да може когато транс атлантическо спуразоме, да третират европа като 1 държава да ни принудят уж за сигурност да ни сложат чипове и да ни контролират като роби това е от америка сценарии за това и кери преди години подпомогна ислямска държава и ги създаде

11

redordead

преди 8 години

може да си жертва на атентат/престъпление и без да си убит...

10

Анонимен

преди 8 години

Майка на 3-годишни близначки е първата разпозната жертва на летището в Брюксел

9

Анонимен

преди 8 години

Майка на 3-годишни близначки е Става дума за 37-годишната перуанка Аделма Тапиа Руис, която вчера е чакала на аерогарата в белгийската столица полет до Ню Йорк, където живеят нейни роднини. По данни на британската медия съпругът на Руис и техните две дъщери са оцелели при самоубийствения атентат в терминала за презокеански полети на "Завентем". първата разпозната жертва на летището в Брюксел

8

Пешко

преди 8 години

До КоньоМоже да има с двойни гражданства.

7

Анонимен

преди 8 години

До 9К51До момента имаме данни за загинали или ранени хора от 40 различни държави

6

9К51

преди 8 години

Нещо не се връзва информацията до тук ... 34 /официално/ са жертвите пък били от 40 държави .!?

5

ЗАЩО БРЮКСЕЛ , ЛИ...

преди 8 години

ЗАЩОТО СЪЮЗА МЕЖДУ ТЕРЦИЯ И ЕС---ВБЕСИ ДИКТАТОРИТЕ НА АРАБСКИЯ И РУСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ!ЗАТОВА НАЕМАТ ДРОГИРАНИТЕ МЮЮСУЛМАНИ И БАНДЮГИ ОТ ЕВРОПА ---ЗА ДА УНИЩОЖАТ ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА!!!ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА И САЩ---СА ЗАПЛАХА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА СОЦ-АРАБСКИТЕ И РУСКИ ДИКТАТОРИ!!!

4

Тинев

преди 8 години

Жалко, че загиват невинни хора.А виновните за това положение са живи.Тази участ да постигне Меркел, Обама ..... всички западни "демократи".

3

Коньо

преди 8 години

или доста от хората са имали двойно гражданство, пък и загиналите може би са доста по-вече от 30.

2

Коньо

преди 8 години

Е как загинали 30, а са граждани на 40 държави?

1

Анонимен

преди 8 години

Жалко, требваше да са само американци, англичани, немци или холандци, защото те са многоМръсни племена, и винаги са мразели и дискриминирали нас българите.