27

Анонимен

преди 8 години

Войната с тероризма никога няма да свърши! А при това разтваряне на ножицата между бедни и богати, какъв терор ще има предполагате ли ? За сега е само между народи.

26

Анонимен

преди 8 години

Европа и САШ сами си създадоха този тероризъм.С прекаленаат либерастия, прекалената толеранстност и в същото време - с желанието да се м(есят в политикаат на Третия свят и да бутат светски диктатори.АКо сега управляваха Када, Садам и Мубарак нямаше да има ИД и вълни от емигранти къмв ( ЕВропа. Ако не бяха толкова толернатни към емигрантите а гибяха наритали още преди година други щяха да са нещата.....

25

Джон

преди 8 години

До Гергана КолеваТова не е омраза а гняв, гняв най-вече срещу сатанинските марионетки и слуги на дявола, членуващи в тайни общества които нарочно направиха така, че Европа да бъде залята с диваци. Гняв и срещу самите диваци. Ако отидете мъже, жени и деца да ги питате защо, то резултата ще е следния - мъжете ще бъдат избити, жените изнасилени и заробени а децата ще им промият мозъците и ще ги превърнат в малки терористи. Тези идеологии на "деца на цветята" са самоубийство, само сила и бой за тия

24

Джон

преди 8 години

"Войната с тероризма никога няма да свърши"Ще свърши когато масоните, крайните либерали, т0лер***стите бъдат отстранени и на власт дойдат патриотични формации които знаят какво говорят и имат реални решения и изметат ислямистите и африканците от Европа където те нямат място. Когато няма диваци - емигранти няма да има и тероризъм, когато има диваци в Европа - има и тероризъм. Просто е! Един кошер пчели функционира добре, но ако вкараш в същия кошер и други насекоми - те ще се избият взаимно!

23

от Израел..за 35...

преди 8 години

...ами правим същото ---КАКВОТО ПРАВИ И РУСИЯ В СИРИЯ..и правеше в АФГАНИСТАН!!!!!!АМА СМЕ СИ У ДОМА ....И ИМАМЕ ПЪЛНО ПРАВО!

22

ЗАЩО БЕ АТАКИСТА 23.

преди 8 години

.....ИСКАШ ДА ВЛИЗАШ СВОБОДНО ВЪВ ВСЯКА КЪЩА ЛИ.....И ДА СИ ГРАБИШ НА ВОЛЯ..??!!ЗАБРАВИ ,МЪЖКИ.....ХА,ХА,ХАААААААААААИМАМ ОЛОВНИ ХАПЧЕТА ЗА ТЕБ ПО 9-ГР./всяко........НЕМА ДА ТИ ГИ ПОНЕСЕ ЗАДНИЧЕТО...

21

ОСНОВНА ИСТИНА:

преди 8 години

ЗА ДА БЪДЕШ "ИНТЕГРИРАН" в ДАДЕНО ОБЩЕСТВО------ОЗНАЧАВА ДА ПРЕМЕШ ДА ЖИВЕЕШ С НЕГОВИТЕ ЗАКОНИ И ОБИЧАИ!!"ИНТЕГРАЦИЯ"-----БЕЗ ПРИЕМАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ и УСЛОВИЯ Е....ЧИСТА ГЛУПОСТ!!!ТОВА Е ---ГРЕШКАТА НА "СВОБОДНА ЕВРОПА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОЧНО ТОВА------ТРЯБВА ЗААВИНАГИ ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

от Израел

преди 8 години

Тази статия е пълна глупост. Ще мине още време, мюсюлманите ислямисти и джихадисти ще вземат още много невинни християнски жертви докато сами разберете че тези хора разбират само от сила. Техния език е терор..Израелския журналист Цви Ихезкел още преди 5 години предопреди европейците, даде им материал снимат от него в европейските ислямски свърталища и джамии. Беше се маскирал като арабин перфектно говорещ арабски и влезна със скрита камера в гнездата им в Германия, Норвегиа, Франция и Англия,

19

СС

преди 8 години

Къде е Меркел в тоя момент? Къде е толерантността, къде е интеграцията? Или напусна потъващия кораб ЕС ?

18

Наблюдател

преди 8 години

Много народ ще измре очевидно като "данък либерализъм" - политическата форма на глупостта!

17

Анонимен

преди 8 години

"няколко заблудени лица, унесени в кухата си химера"И защо си мислите, че всички хора които живеят в социален строй характерен за Средновековието изведнъж ще настроят на вашата вълна. То ви е трудно да контролирате хора с които сте отраснали и добре познавате, но явно сред по-примитивни се чувствате по-велики. Продължавайте с двуличното лицемерие и наистина ще ви излезе по-евтино. За съжаление нормални хора ще платят за това.

16

Анонимен

преди 8 години

Сега сърбаме попарата на т.н. мултикултуризъм и т.п. тъпотии. Всички лидери на Западна Европа са виновни. Те или са купени от арабските шейхове или са извънземни с цел да разрушат Европа .Това , което се случва не е нормално. Те те колят ти им викаш добре сте дошли.

15

Анонимен

преди 8 години

Ако в България дойдат 1 милион амуджи Русия ще направи християнска държава в отговор на ислямска държава на САЩ .

14

АTAKICT

преди 8 години

В БЬЛГАРИЯ ТЕРОРИСТИ НЯМАШЕ И ХОРАТА ДОРИ НЕ СИ ЗАКЛЮ4ВАХА ВРАТИТЕ 45 ГОДИНИ НО ПРЕЗ ГРАНИЦИТЕ БЕ ТРУДНО ДА СЕ МИНЕ А СЕГА СЛЕД 1989 ВИЖДАТЕ САМИ ДОКЬДЕ СТИГНАХМЕ С ТЕЗИ САМОНАЗНА4ЕНИ УПРАВНИЦИ ОСТАВКА И НАРОДЕН СЬД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЬЛГАРИЯ

13

Стефанов

преди 8 години

До Гергана Колева - по-неуместно и утопично предложение не бях срещал. Удивлявам се на липсата на реализъм и огромния популизъм във вашето предложение.

12

Алооу , Колева....

преди 8 години

.....кой ти плаща за да плюеш по ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЕС--- И ЗАЩИТАВАШ АРАБСКИТЕ ДИКТАТОРИ И ПУТИН ??!ЖАЛКА СИ ...НЕ ГО ЛИ УСЕЩАШ.!!!?????ТАЗИ ПОЛИТИКА НА ТЕРОР И НАЦИОНАОЛ-СОЦИАЛИЗЪМ --НЯМА БЪДЕЩЕ!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Напротив,войната може да приключи много бързо като се изравни всичко със земята и се мине отгоре с хлорна вар да не смърди,но.........хАмериката няма файда от такова развитие на нещата.

10

Анонимен

преди 8 години

Като спрат да ги спонсорират тогава ще приключи.И като им забранят религията.

9

Анонимен

преди 8 години

ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ НА АСАД И ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА ПУТИН---СА ДВЕТЕ СТРАНИ ,НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА!!!!ТОВА СА --ДВЕТЕ ЛИНИИ , ПО КОИТО СЕ АТАКУВА СВОБОДАТА НА ЕС!ТОВА Е ВОЙНАТА НА АРАБСКИЯ И РУСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ-----СЪС СВОБОДНА ЕВРОПА и САЩ.

8

Гергана Колева

преди 8 години

Ние не трябва да се поддаваме на омразата а трябва да се хванем за ръце, мъже, жени, деца и да отидем при тези хора и да ги попитаме на висок глас ЗАЩО? Може някои да загинат но ние оцелелите ще продължим да питаме ЗАЩО? Знам че ще ги сломим само с любов и доброта!!!