34

аз се питам

преди 8 години

изобщо залови..ли ли са го. С псевдожурналистика това е резултатът.

33

Анонимен

преди 8 години

Никакъв Брюксел не е паднал. Единственото, което е паднало е журналистиката.

32

Yakov

преди 8 години

Въпросът е кой плаща всичко това. А, може би парите са от там, където са златните резерви на Либия и Ирак? Търсете парите и ще получите отговор кой и защо!

31

Анонимен

преди 8 години

От написаното се убеждавам, че толерастията съвсем е изпила мозъка на интервюираните европейци. Мислили, че като заловили Абдеслам, всичко е ок. Абе тези хора толкова ли са затъпяли? Този атентат няма нищо общо с Абдеслам, това са независими терористични клетки, които се активират по нареждане.

30

мую

преди 8 години

В БГ също се води война но под друга форма и на чело на тази война стои БХК . Исъщия този комитет е плод на тези от ЕП !!!!!!

29

Анонимен

преди 8 години

Европа въведе сбърканите понятия на отворени и затворениграници и Шенген. Никъде по света няма такава простотия! Границата сама по себе си е математическо и географко понятие, което е направено да огражда и ограничава. По американо - канадската граница не може и пиле да прехвръкне! Но това не пречи двете държави да практикуват политиката на отворения пазар и движение. Само в Европа може спокойно да преминаваш от граница в граница, препасан с колан от експлозиви на кръста!

28

Мавър

преди 8 години

Виктор Орбан предсказа какво ще се случи. Уви малко хора го чуха:"Из Историческа реч на Виктор Орбан 15 Март 2016"Този път опасността не ни атакува по начина, по който ни атакуват войните и природните бедствия - рязко издърпвайки чергата под краката ни. Масовата миграция е бавен поток от вода, който постоянно ерозира бреговете. Той е маскиран като хуманитарна кауза, но истинската му природа е окупиране на територия.

27

Анонимен

преди 8 години

Съжелявам, че трябва да го кажа, но малко ми е смешно! Хем никой от тези хора не е отишъл да протестира или с някакъв инициативен комитет да предложи проектозакон за интеграцията на тези хора или пък някакви мерки против образуване на такива гета, хем от друга страна обясняват, колко им е било страшно. Малко не разбирам. И после обясняват пред камерите, че тероризъмът не се борел с полиция или санкции, ами със свобода на словото и с игнорирането му и т.н. Знам само, че това е само началото!

26

Анонимен

преди 8 години

Меркел и Папата какво казаха? Или сега на ла'ното му се казва екзотична арт инсталация, взависимост от това на кой е угодно. Какво стана с толерантия мултукултурен модел? По-евтино ли излиза на работодателите? Колко човека трябва да умрат, за да му се сложи край. И сега какво дюнерджийници и зарзаватчийници за фурми ли?

25

Тинев

преди 8 години

Бъдещето на Европа? Несигурност, страх? Накъде? Кореннно различна ЕВРОПЕЙСКА политика. Решително противопоставяне на завоевателните стремежи на САЩ . САЩ налагат узурпаторски методи над света в стремежа си да грабят световните богатства. Европейците трябва да се САМООСЪЗНАЯТ. Налаганите от продажните им ръководства измамни чувства за единство, съпричастност с америка, са пагубни за тях.

24

Анонимен

преди 8 години

Сега ще направим една демонстрация за да покажем колко сме силни и ще чакаме до следващия път за да видим дали ще ни се размине. Важното е да сме толерантни към мултикултурното колониално блато, което подобрява финансовото състояние на много едри бизнесмени и компании.

23

театър

преди 8 години

Когато техните правителства заедно с САЩ правеха революции и преврати в арабския свят и загинаха хиляди невинни хора не реваха не палеха свещи а само гледаха и нищо!докато има двойни стандарти ще има страдание и смърт.

22

стоп

преди 8 години

Крокодилски сълзи,гръмки изказвания,свещи,цветя и голямо лицемерие.......

21

Анонимен

преди 8 години

Ми то си е война бе хора. Просто тия ман*али нямат самолети и бомбандират по тоя начин. Истинска война си е. Въпроса е защо ги пускат доброволно в Европа тия манг*асари.

20

калашников

преди 8 години

не не не съчувствам на тези хора,които със своята наивност и простотия докараха вълка в кошарата ,добри мюсюлмани няма, добрите са мъртви

19

Анонимен

преди 8 години

Та новия световен ред полекинко настъпва страх тлва е целта да им писне на хората и да дойде световното правителство не ви се вярва...а какво е според вас евразийския или северно американския споко скоро сами ще се и чипирате пак не вярвате....като си дадете отпечатъците за да влезете в болница и купите лекарства ще видите казвате глупости добре чакайте си скоро личните ларти с чип..пак ме вярвате е като ви го набият в ръката като *** някое коте и куче ще

18

Евроскептик

преди 8 години

Който сее вятър - жъне бури.Не знам какво са очаквали от цялата тая пасмина , която насъбраха в Европа.Проблема е решим, просто трябва политиците да прочетат историята на Европа от преди 75 години.

17

чичо

преди 8 години

Ханъма Меркел още ли иска араби,пакистанци и африканци в Европа?

16

Овчи евромозък

преди 8 години

Овца Меркелица, води стадото: Беее, бее, искам брадати кочове отзад, бее, да ме оправят, бее! Бее, млади европейски яренца, бее, наредете се и Вие да ви минат под опашката, бее!

15

анонимен

преди 8 години

Тероризма е бизнес за политиците. Живота на нормланият човек не струва, както и си сами виждате, нищо. Правят изавления уж страдат, а им пука, колкото влачи една мравка. След всеки атентат познат в човешката история седи ЦРУ. Сами взривяват хората си, за да си намерят причина да водят война повличайки със себе си още други държави. Наѝ гадното е, че всички са наясно с тези факти. Терористите са направени и обучавани все още от ЦРУ. Ислямската държава е Америка, само, че под друго име.