42

nali taka

преди 8 години

Kogato e v turciya evropa pravi pas.sega se skasaha ot je sui.pravyat palatki na pkk.wbahti dvulichnicite.....

41

Анонимен

преди 8 години

Да.

40

Анонимен

преди 8 години

ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАПОЧНА ОТ КРАВАРИТЕ! БУТНАХА СИ КУЛИТЕ НАБЕДИХА ИРАКЧАНИТЕ И ОТ ТАМА СЕ ЗАПОЧНА ТРАГЕДИЯТА. ТАЗИ КРАВАРСКА ТЕРИТОРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖИ ДО КРАК. А ТЕЗИ СЕГА ДЕТО ГИ ГЪРМЯТ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ВОДА НЕНАПИТА АМИ ДА СЕ СЕТЯТ КОИ НАРОДИ БЯХА КОЛОНИЗИРАЛИ И ИМ ОГРАБВАХА БОГАТСТВАТА! СЛЕД КАТО ГИ КОЛОНИЗИРАХА ЗАПОЧНАХА ДА ИМ ИЗПОЛЗВАТ НАРОДИТЕ КАТО ЧЕРНО РАБОТНИЦИ. ДОКАРАХА СИ ГИ НА ТЕРИТОРИИТЕ ДА ИМ РАБОТЯТ БЕЗ ПАРИ! СЕГА СИНОВЕТЕ НА РОБИТЕ СИ ОТМЪЩАВАТ ЗА ДЯДОВЦИТЕ ИМ!!

39

Анонимен

преди 8 години

Войната срещу тероризма е идеалната война, защото е война без край, без фронтова линия, глобална. Кога ще могат да кажат, че са спечелили войната? Никога.

38

A

преди 8 години

Жалки смешници. Заслужават си атентатите.

37

Анонимен

преди 8 години

Няма да стане с 'жо сюи..."

36

ф 22

преди 8 години

Забелязвате ,че с всеки акт на тероризъм света вместо да се оправя пропада.Впрочем даже не се ползва истинската дума -джихат .Все пак ние даже не уважаваме тия хора .Смятаме ,че терора описва всичко ,защото в Европа и света са потомци на тероризма от 19 и 20 век .

35

Анонимен

преди 8 години

Пак ли със светлини и плакатчета срещу алахакбаровците?

34

Анонимен

преди 8 години

Мили Боже, тез ни светиха маслото, ний си играем със светлинки. Сега у Фейсо всички са се боядисали. Смешна работа.

33

Катани

преди 8 години

В Дубай са ИД поклонници, не им се връзвайте на лицемерието.

32

OMG_Lucker

преди 8 години

Вместо да се пишете ЮАз съм Брюксел/Шарли/Париж/Мариж"- вземете мерки! Това към политиците дето се предполага, че трябва да решават от наше име. Мерките са ясни! Засилен контрол на границите. Недопускане и връщане на "бежанци". Полицейско присъствие на ключови места и проверки/обиски. Смазване на гадовете в Ирак и Сирия. И нещо да се направи (тук вече не смея да напиша какво) по отношение на онази миролюбивата религия и фанатиците, разни такива сбирки и проповеди от "ходжи" да не се допускат.

31

Василев

преди 8 години

Селяни, аз отивам на работа, а вие помнете свочта история и научете своите деца,близки,сродници, че най големият атентат до този момент в историята на Европа е дело на болшевишки СССР срещу политическия и бизнес елит, интелигенцията!Разрушена е църквата Света Неделя и са убити 212 човека, а 500 са ранени!!!Агент Грег Лаврицки!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 8 години

Путин яко се е изръсил този път!

29

мъка

преди 8 години

Меркел върви по стъпките на Римската империя , ама нас не пита дали ние искаме :-(

28

българина

преди 8 години

Малко е искам още атентати с много жертви. Евроидната олигофрения не се лекува с 2 атентата и 30 убити. Като станат 30 000 може и да излекува. Забрана на исляма в Европа и всички бабуни обратно кой от където е. Докато Европа потъва в мизерия Евразия и южна Америка вървят напред. Ще етажа докато Европа не нарита сащ и не им закрие военните бази и посолствата

27

булгаропитек

преди 8 години

Като гледам злобните булгатистански душици колко дълбоко са затънали в калта направо се чудя как България е толкова добре... У бай манГаньо май нищо хубаво не е останало вече.ЗАКРИВАЙ!!!

26

мъка

преди 8 години

не всички мюсулмани са терористи ( в съвременния свят ),но всички терористи са мюсулмани - обикновен алахакбаризъм ( фашизъм )

25

Анонимен

преди 8 години

егати бясното лицемерие,ислямистите отегчено си почесватмакарите

24

Василев

преди 8 години

Цъкате ми минуси, а не може да ме оборите с факти документи!Кой е най големият терористиен акт в цялата история на Европа!!!Агент Тимъти Райли!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Беше синьо-бяло-червено, сега - черно-жълто-червено...Какви ли ще са следващите цветове?(вместо да се вземат адекватни мерки, грейваме...)