36

Анонимен

преди 8 години

Веднага държавата на мафията да излови извършителите и прокуратурата да ги накаже жестоко. Как някой смее да стреля срещу собствениците на територията?!

35

Анонимен

преди 8 години

Преди да стреляш по някой отиди на някое стрелбище и по тренирай.

34

Анонимен

преди 8 години

Напоследък съм много разочарован. Вече няколко безуспешни опити за покушение срещу мутри. Защо изпращат такива аматьори. Изстрелял половин пълнител, а резултата само лека рана на ръката. Свършиха ли се качествените хора в тази държава. Нима кризата вече се усеща и в криминалния контингент. Защо заинтересованите не се консултират с Цветан Цветанов.

33

Анонимен

преди 8 години

Като няма държава така ще е...Знае се с какво се занимава а е на свобода ?!

32

гриша

преди 8 години

Като го свързват с толкова престъпления, ЗАЩО Е НА СВОБОДА питам аз?

31

Анонимен

преди 8 години

Ама много стиснати хора, бе. Не им се хабят патрони за тренировка и като се наложи да застрелят някой, пропускат мишената.

30

stefo 23

преди 8 години

На стикера на предното стъкло пише защо не е в панделата-МВР. Бъчварова , Цацаров ???

29

Стефан

преди 8 години

От камикадзета спасение няма и нищо не може да се направи за да бъдат неутрализирани. Този вид тероризъм го приложи на Израел Ясер Арават големия приятел на Източния комунистически блок. Главната причина за двете атомни бомби над Япония през 1945 г. са японските камикадзета, които са нанасяли големи щети на американския флот и края на войната не се е виждал.

28

Анонимен

преди 8 години

Има нещо нормално - повечето хора са нормални.

27

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

26

Анонимен

преди 8 години

Част от учението на МВР ли е било?

25

Андрешко

преди 8 години

Кога данъчните ще направят проверчица за доходи и начин на живот? Радио Ереван да каже. И е време да се докаже, че новият строй е по-добър от стария. Чакаме.

24

Анонимен

преди 8 години

За малко да извършат едно добро дело, но не!

23

Руски трол

преди 8 години

Може би,казвам само,че този е пълен въздухар Винаги чака друг да свърши работа,а той да дели наготово

22

Руски трол

преди 8 години

Знам го тоя,най вероятно е откраднал кинти или не е дал процент.Той си е такъв,въздух под налягане.Винаги е с хубава кола,а нема кинта да си купи кафе.Стойкаджия,с такива като него е пълен ЦЕНТРАЛНИЯ

21

ШибиРиби

преди 8 години

Заглавието кърти... изстреляни са над 4 куршума? 5 или 4.5?

20

Джон

преди 8 години

До адвокатмитко русия е изверг а и ти натам си тръгнал. Видно е, че съзнанието ти е омрачено и си изпълнен с цинизъм, злоба и хули. Не обичам ***, но това което прави този изверг е зло и той трябва да си понесе наказанието.

19

Анонимен

преди 8 години

Демек тъжна новина. България днес не се е отървала от поредната мутра

18

Джон

преди 8 години

"Митко Русия е бил ранен в ръката, но е без опасност за живота."Жалко. Ненавиждам подобни деяния каквито върши този п.о.л.у.ч.о.в.е.к , да насилва, експлоатира и да се гаври с по-слаби от него. Колко жени е съсипал този изверг, той е съсипал животите им и е увредил психиката им перманентно а това са наши жени, наши майки, сестри, дъщери. Повдига ми се от това което е сторил и упреквам съдебната система защото не е сторила нужното този човек да бъде отстранен от обществото и да понесе наказание

17

Джон

преди 8 години

"Името на простреляния се свързва с изнудвания и принуждаване на жени към проституция"Значи това е някакъв изверг, който се гаври с жени, насилва ги и ги предлага като стока да проституират телата си за да може той да печели от тази гнусна търговия. Такъв *** не бива да живее сред нормални хора, той е показал, че не е човек а звяр и нещо по-лошо. Не искам да казвам какво наказание заслужава, защото съм християнин и това е работа на магистратите които трябва да изкореняват злото.