6

от 6

преди 8 години

Взимам си думите назад, сетих се, че тука има един фитнес инструктор който нищо не разбира от спорт, а представата за това му идва единствено от резултатите на кантара.Така че най вероятно няма да можете нищо полезно да напишете в резултат на лошо консултиране.

5

Анонимен

преди 8 години

Хранене на бюрото, ако шефа не го поставя като изискване някъде това ,едва ли има друга причина някой да го прави.Така че темата е абсурдна.Много по добре е да пишете за правилна позиция на компютъра(както на пианистите им обяснява това), за да избегнем умората, или за необходимите раздвижвания, или за предпазване на зрението като втренчване в монитора(забравяте да мигате).

4

Анонимен

преди 8 години

Аз само пия на бюрото, малко мирише на джибри но колегите нямат нищо против

3

Анонимен

преди 8 години

Само най-големите темерути ядат на работното място, ако има и други хора в стаята, в която работят. Обикновено вадят някакви гадни яденето, от миризмата, на които на всички в офиса им се доповръща.

2

Анонимен

преди 8 години

Пълна простотия е да се яде на работното място, най-малкото заради гадните миризми на манджа, които колегите трябва да търпят всеки ден.

1

анонимен

преди 8 години

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ХРАНИТЕ НА БЮРОТО ЗАЩОТО АКО ДОЙДЕ И ШЕФА ВИ ЩЕ ВИ ИЗЯДЕ МАНДЖАТА --ТОЙ И БЕЗ ТОВА ВИ ЯДЕ ОТ ЗАПЛАТАТА ХАХАХАХАХА