29

Анонимен

преди 8 години

Каква е била и картината след бомбардировките над Ирак, Сирия, Либия, Палестина. Проклинам тероризма, но ако заменим думата терорист с отмъстител? Какви ли ще станат милионите деца от горните страни, почти сираци на улицата, без училища и възпитание - освен отмъстители. Бомбите са носили едни в куфари, други на самолети. Защо е така? Причината - несправедливост,лъжа,ограбване,миротворциТова което се говори по телевизията е чорба от лафове, всеки се прави на разбиращ колко пари са нужни още

28

к

преди 8 години

Много е тягостно, като гледаш тези кадри на летището и си минавал от там съвсем спокойно ...

27

Анонимен

преди 8 години

Не мисля че линейката трябва да влиза първа.Първи трябва да са спец частите да премахнат опасните евентуални други елементи-взривове,оръжия и опасни хора.След това влизат линейките да прибират труповете и евентуалноранени .Кой нормален доктор ще влезне когато току що гърмят бомби.Може ако е военен и с автомат и на война само !

26

асан

преди 8 години

Не разбирате ли че след като се бомбандират и разрушават арабските държави това има последици? Само вчера в Сирия са измряли повече хора заради западната политика!

25

блабла

преди 8 години

Не се чепкайте всички вие коойто пишете ами целиа сват да стане срещу тиа *** да се намери някъкъв начин дасе премахнат камикадзета ислямисти и тем подобни света трябва да намери нещо дасе направи

24

Болди

преди 8 години

"От първо лице в Брюксел: Виждахме хора, но без крака..."Мдааа, това са културни особености на религията на мира, както е популярно да се нарича исляма. Скоро, като още малко се нароят ще виждате и хора без глави по улиците на Брюксел!

23

пострадал без крака

преди 8 години

Айде сега някоя кариакатурка няма ли да пусне Шарлито???!!!

22

анонимен

преди 8 години

След всеки атентат познат в човешката история седи ЦРУ. За много хора тази информация никък не е нещо ново. Идеята е на тези човекоядци е да подкопае сигурността в цяла Европа и постепенно да я вкара в една измислена от ЦРУ война, наречена тероризъм. Американеца казва: Ако няма война, няма пари. И ако европейците са наясно с тази идеология, а нищо не правят, това означава, че със свободата ни е свършено.

21

КОЙ?

преди 8 години

Кой се опитва да оказва натиск на Европа с бежанците, кой ги контролира? Кой след атентата почти директно, в дипломатично ултимативен тон каза, че докато няма подкрепа срещу кюрдите, ще има тероризъм в Европа? КОЙ?

20

Анонимен

преди 8 години

На лъжата краката са къси. За съжаление бездарното чиновническо мислене съчетано с двулично надуто високомерие води коства нечии крака. Е по-евтино ли ви излизат "съживителите" на икономиката на Европа? Алчността и простотията вече разсипват Европа, но както се казва и Рим не е паднал за един ден.

19

кукловода

преди 8 години

Тези държави са нечестни и неискрени, те водят двойствена политика, подобна на танц в минно поле. Не знаете кога кракът ви ще стъпи на мина, но това неизбежно ще се случи. Няма причина да не избухне бомба в Брюксел или във всеки друг европейски град, каза Ердоган на 18 март в провинция Чанаккале.

18

Анонимен

преди 8 години

Това е умерена опозиция

17

Анонимен

преди 8 години

Търсете основната причина за тези събития. Защо преди 15 години нямаше терористични актове?

16

Умник

преди 8 години

До АнонименКакво значение има къде им са семействата, като така или иначе от всяко второ българско семейство има хора в чужбина?

15

Кузмов

преди 8 години

А новият Полско-Български филм за Карбала-Ирак харесва ли ви ?

14

Анонимен

преди 8 години

На Западна Европа мозъка на техните ръководители , а и на повечето хора са обвити със лой от охолство . Те не мислят с главата си . Ядат скариди и черен хайвер , пият шампанско и не могат да проумеят какво им се случва . Тези мюсюлмани са гладни и неуки и за тях живота не е ценност. Единственото решение е вън от Европа .

13

Анонимен

преди 8 години

Ха сега да им е честита арабската пролет на западняците,с техните им "ценности"

12

Tactician

преди 8 години

Пич, имам чувството, че си пиша с Меркел, наистина.ТИ или си прекалено сляп, или прекално глупав. Тези "местни" както ги наричаш ти, се базират на клетки (група хора от мюсли - предимно). Все ей такива камикадзета, които силно вярват че като се пожертват, 7 девици ще ги чакат на небето (поне за мъжете версията е такава). Тези "хора" ги вербуват от малки да са такива, "нахъсани" за самоубийство... няма нужда да ти казвам другото.

11

Анонимен

преди 8 години

Трагедия е това което се случи а още по голямо трагедия е реакцията на белгийците. Гледах и бг анализи по телевизията който бяха по точни от глупостите на еврокомисарите

10

Анонимен

преди 8 години

Не знам все си мисля че след такива случай обществото ше се събуди и види последствията от политиката си. Аз живея в Брюксел и това което виждам е че след такъв тъжен инцидент се говори за още повече толерантност защото никой не може да им вземел свободата на "нормален" според тях живот. Колко повече толерантност и как ще се освестят незнам