9

Валентин

преди 8 години

Я да ги хващате и депортирате тези неблагодарници както са се насъбрали. Намерили че премерили.

8

Анонимен

преди 8 години

Ние трябва да си разкриеме няколко официални представителства на МОСАД. Тогава ще видите как мигрантите ще ни заобикалят отдалеч.

7

Анонимен

преди 8 години

За какво протестират? Като не им харесва в България да си ходят в Палестина

6

Ottoman

преди 8 години

Ей Това е , снимка номер 5 с надписа ОСТАВКА ме разсмя :) Станали са Българи вече - обаче още малко им трябва :) Не искам да обиждам някого и съм против дискриминацията ама - нека Всички Араби, Сирийци, Иракчани, Иранци и т.н. да тръгват от България.

5

Анонимен

преди 8 години

Tea nikoga niama da razberat istinata, Makar vseki da ya znae, zashtoto nashte upravnici slujat na vsichki drugi no ne I na BG narod

4

аре бегай

преди 8 години

Особено след днешните събития, няма как да им съчувствам точно на тия...Всички до един сте еднакви и нямате място в цивилизована Европа !

3

Наблюдател

преди 8 години

МОСАД гони до дупка. Освен това са и специалисти да "паднат" някой от балкон, така че да не предизвикват дипломатически проблеми. Това не е българското правосъдие, което винаги се движи по най-малкото съпротивление! Особенно ако са му и намекнали, че балконите в Палестинското посолство поначало са хлъзгави!

2

Анонимен

преди 8 години

добре, ще вадим ченгелитезначи непосредствената причина за смъртта е падане от третия етаж, а каква е причината за падането?

1

анонимен

преди 8 години

ШЕПА ПАЛЕСТИНЦИ ПОКАЗВАТ 4Е СА НАРОД А 5 000 000 БЬЛГАРИ----МЬРША ДОКОГА