25

Анонимен

преди 8 години

Добре дошли в мултикултурна Европа! Европейското общество се "отвори" качествено (ама във всякакъв аспект, разбираш ли, не само границите, ами и "умствено", райш ли..). Абе едно хубаво се ОТВОРИХА станаха едни отворени хубави хора еврогейците. И станаха глупави и повърхностни, абе малко наивни такива. Като малки зайченца. Поканиха си всякакви народности, за да си развиват мултикултурализмата и толерантностността. Ама не знам, може да е Божие наказание за колониализма, знам ли?

24

holland

преди 8 години

Sega shte ima li pochit v holandskiya parlament?

23

Анонимен

преди 8 години

Всичко почна от Джордж У.Буш-мл.през 2001.Дотогава слушахме за камикадзета само в Тел Авив и Йерусалим....ТЪЖНО,НО ФАКТ!

22

ROM

преди 8 години

България все още има колонии в Делиормана Родопите и т.н.

21

Анонимен

преди 8 години

До ROMзащо турция не е европейска държава

20

ROM

преди 8 години

Терористите от ПКК се разхождат свободно в Белгия.

19

Анонимен

преди 8 години

Za evropeycite kyurdskite teroristi koito ubivat jeni deca i turisti v Turcia sa ot dobrite teroristi

18

Паметлив

преди 8 години

До Анонимендо 24 Всъщност Германия е имала колонии в Африка,но ги губи през първата световна война.

17

Ястреб Ага

преди 8 години

Вардете палатката на кюрдските терористи, братя белгийци, вардете палатката! Важното е палатката да не пламне!

16

Анонимен

преди 8 години

Знаели някой кой е добрият и кой е лошият? Иначе няма никакви извинения за насилието независимо какъв е повода.

15

ROM

преди 8 години

А тези в Турция не ги ли смятате?

14

ЗАЩО???

преди 8 години

Защо всички тия бежанци,които тънат в мизерия и ги гледаме близо година и колко вече незнам по палатки,лагери и тем подобни ни правят на балъци и маймуни???Еди кой си дал 5хил,друг 3хил евро на каналджия за да ги прекара до Гърция или Турция?Е?Нима за тия пари той не може да си купи самолетен билет и да отиде до лелеяната Германия?Летища няма ли в Сирия,ако не там поне в Турция или Гърция?Има нещо гнило в цялата тая сапунка,която ни разиграват!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Надявам се палатката на кюрдските терористи от ПКК, издигната в центъра на Брюксел и охранявана денонощно от белгийската полиция да не е пострадала!

12

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

Предлагам да дадем българско гражданство на всички членове на ИДИЛ.

11

Анонимен

преди 8 години

Това са мултикултирни европейско-колониални театрални събития. Истинският театър тепърва предстои. Важното е бизнес да става.

10

Румбо

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАдо 17 "Представете си честни,отрудени евреи..."Е точно това не мога да си го представя,ама никак!Особено пък честен евреин....За труда-по-може,с някои уговорки.

9

Анонимен

преди 8 години

tri bombi dali ne sa ekvivalentni na tri turista ot evreiski proizhod koito pochinaha pri atentata v Turciq

8

Румбо

преди 8 години

Гледайте филма "Шоковата доктрина" и ще ви се проясни всичко,което се случва напоследък!Ислямския терор се насърчава и използва за целите на негласните господари на света-знаете кои са,едни с малки шапчици.Европа трябва да бъде съсипана,за да им падне лесно в краката....

7

Анонимен

преди 8 години

Хизбула са умерена опозиция на ционизма.А атентатът в Бургас, който извършиха, беше сравнително хуманен и няма нищо общо с кървавите касапници на ислямистите.

6

Буда-ла

преди 8 години

Нещата се описват елементарно- операция под чужд флаг, а целта... скоро ще разберете! Един ден (много скоро) ще се събудите без никакви права, ще ви джобат както и когато си поискат, ще ви мачкат, ще ви взимат собствеността и т.н. Няма да се учудя театъра да продължи и на наша територия!!!