213

тя

преди 8 години

Най- вредното същество за Европа!

212

Анонимен

преди 8 години

Толкова ли е трудно да се забрани мюсюлманството в Европа, и всичко ще се оправи...

211

ванката

преди 8 години

Бабо Меркел инфаркт те чака

210

Анонимен

преди 8 години

жалки нападения, наистина, само трийсетина неверници са загинали, а трябваше да са са хиляди, нали, ДТЕГ

209

Анонимен

преди 8 години

Историята ще я запомни като унищожителката на бяла християнска Европа!!!

208

Анонимен

преди 8 години

Ти си сред главните виновници за това, немска откачалко!

207

Анонимен

преди 8 години

"Меркел зове: Със солидарност и решителност срещу терора"ХАХАХАХАХХАХАХАХХАХААААААААААААА...................

206

аноним

преди 8 години

то наа роска вече е искуфала бабичка

205

озарен

преди 8 години

Тази жена, ако и е останал грам мозък и капчица достойнство, трябва да се извини и на своя народ, и на всички хора в европа. Да се извини за проамериканската политика в ущърб и на Германия и на Европа( припомнете си безхарактерното и поведение когато се разбра че е подслушвана от американците). И след като се извини да напусне посдта. Колкото по-бързо го направи, толкова по-добре.

204

Анонимен

преди 8 години

Няма ли някой немец-родолюбец да я гръмне тая както гръмнаха на времето Кенеди?! Ясно е, че с избори няма да я свалят. Немците са овце - освен да лаят по форуми друго не правят - от работа в къщи и само псуват бежанците и чужденците, но нито излизат да протестират, нито правят нещо - за това и Меркел ще си прави каквото си иска - докато простите овце допускат "бежанците" да им опоскат държавата и да им таковат жените. Иде края на Европа, а нека немците още да спят... а да то немци не останаха.

203

OSMAN

преди 8 години

Gospoja merkel e nay golemiyat politik na nasheto savremie.olicetvoryava mekata sila .na edna velika darjava.samo malki i jalki darjavi pravyat betonni steni .kato rusiya naprimer.GERMANIYA I TURCIYA SA VELIKI DARJAVI.I VINAGI SHTE SA.DRUGITE DA STROYAT BETONNI STENI I TELENI OGRADI.I DA SE TUPAT PO GARDITE CHE IMALI BOMBI.....

202

Малоумница

преди 8 години

Кажи баба тенкю!

201

Анонимен

преди 8 години

какво и става на тази бе.пълно кукуку запали Европа това бабе

200

Анонимен

преди 8 години

Искам я тази пред международния съд в Хага - за престъпления срещу човечеството! Солидарно с останалите хуманни евро-не-знам-какво-си!

199

Анонимен

преди 8 години

абсолютно е сигурно: тая баба не е добре и й трябва специално внимание! ако не от психиатри, то SS-отряд

198

...

преди 8 години

Бабето май е прихванал нещо от нашия президент.

197

месара

преди 8 години

"Жалките нападения в Брюксел трябва да ни сплотят", заяви канцлерът................. с какво да ни сплотят бе другарко меркел , с едно ново но още по голямо - добре дошли ?

196

Анонимен

преди 8 години

Когато в Турция след терористичен атентат властите наложат медийно затъмнение по време на следствието, еврогейтаците вдигаха врява до небесата, че видите ли, Ердоан подтискал медиите в Турция!Сега те правят ... какво правят белгийските власти?! Налагат медийно затъмнение на медиите, за да не повлияят на разследването и да не изтече информация, която може да затрудни разследването!!!!!!

195

Анонимен

преди 8 години

В центъра на Брюксел на няколко стотин метра от правителствените сгради от дни стои палатка на про-кюрдските терористи на ПКК, денонощно охранявана от белгийската полиция! Палатката на терористите, които взривяват бомби по оживени улици в градовете в Турция!Смъртта на тези хора в метрото и летището в Брюксел не е важно, важното е полицията да се погрижи за сигурността на палатката на ПКК, да не би някой откачен турчин да не и драсне клечка кибрит!

194

ОТДАВНА

преди 8 години

От няколко години обикновените хора в ЕС и Европа алармираха че това ще се случи , включително и българите , след масовото приемане на бежанци .В САЩ американците чакаха докато се случи атентата с кулите близнаци и тогава намериха Ладен , главния мюфтия на ислямистите .И знаете ли какво направиха - застреляха го на място а трупа му изхвърлиха в Тихия Океан за да няма гроб .Така трябва да постъпи и ЕС , иначе ще стигнем Русия да ни спасява пак .,