10

капитан Силвър

преди 8 години

"Хаха! Не, че е за смях, защото са загинали невинни, но ако тия ги треснат още 1-2 пъти, гиропата ще фалира тотално!!! Спряха транспорт, самолети,"Нещо си се объркал по *** заглавие. Не се притеснявай, сложил го е някой като тебе. Да не мислиш, че в Италия, Дания или Чехия, например, има някакви проблеми с транспорта?Но защо ми се струва, че той май се кефиш на атентатите. Нищо чудно, по форумите се явяват всякакви анонимни ***.

9

Ай сиктир

преди 8 години

Тъй са радвам, че върнаха Цецка с Фалконя...

8

Анонимен

преди 8 години

Хаха! Не, че е за смях, защото са загинали невинни, но ако тия ги треснат още 1-2 пъти, гиропата ще фалира тотално!!! Спряха транспорт, самолети, събития и пр. Ами свиквайте!!!

7

До №1 (№7)

преди 8 години

Добре са го написали този път, грешката не е много голяма. Никой не е писал и дума за летище "Аеропорт дьо Пари", а дружество "Аеропорт дьо Пари". Действително такова съществува Aéroports de Paris, което е оператор на летищата около Париж (14 на брой). Друг е въпросът дали се пише на български като "Аеропорт..." или "Аеропортс...", не знам френски, този език не ме въодушевява.

6

от 1 към 2 и 3

преди 8 години

"Аеропорт дьо Пари" - в превод означава "Летище на Париж", нооооо- Париж няма само едно летище, както е нашето - летище София...-тъпо.., а си има две летища прилежащи и те си имат имена : Орли и Шарл дьо Гол - много популярни при това. Освен още 1-2 на които кацат евтините рейсове, но те си имат други имена, като това на Бове например.Който иска да пише.. и да се води журналист, то той трябва да има необходимите познания освен по граматика задължително, но и по всички детайли на това, което п

5

12

преди 8 години

Кво стана, нали страха нямаше да надделее? Нали нямаше да допуснем терористите да променят начина ни на живот? Ха сега купувайте бурки и потури. И продължавайте да говорите глупости и да правите глупости.

4

Анонимен

преди 8 години

Ми то и у нас е пълен хаус в транспорта и без атентатори?

3

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМи така се казва?

2

проблем?

преди 8 години

До АнонименИ защо се смеете г-не/г-жо

1

Анонимен

преди 8 години

"Аеропорт дьо Пари"..????!! ха-ха-ха..........ле-ле........