11

Кирил Софийски

преди 8 години

Каква клетка бе *** ! В Брюксел и Европа вече има цели армии от джихадисти ! Вие сами ги поканихте и доведохте в Европа ! Те сега ви обявяват война , ако не се сещате ! Войната сега започва и то на ваша територия ! Желая ви успех ! Лошото е ,че хиляди ще загинат заради глупоста ви !

10

Анонимен

преди 8 години

Проблемите с нашествениците и с атентатите показаха колко всъщност калпави и безсилни са европейските институции - политици, полицаи, военни.Всичко е било един маскарад, който се разпадна при първите сериозни проблеми.Всъщност тези институции разчитат на морала и дисциплинираността на самите коренни европейци,другите тъмни елементи се пренебрегват и се замазват.Обаче количествените натрупвания водят да качествени изменения -и ето количественото натрупване на *** и толерантност доведоха това

9

OMG_Lucker

преди 8 години

За мен ключовото изречение в статията е последното: "Терористите не се превъзпитават, те се унищожават във всеки смисъл на думата".

8

M

преди 8 години

И като са знаели защо не са взети мерки, когато му е било времето??? Тези атентати ли са чакали великите европейци с великите си ценности???

7

фф

преди 8 години

Тъжното е че толкова дълбоко сме хипнотизирани, че стоим и само наблюдаваме как ни затриват...полицайчета , военни всички сме под една много дълбока хипноза и позволяваме на шепа хора да си играят с мозъците ни....тероризъм, излям, джихат - глупости.. всичко са само думи зад които се крие истинското зло в света и то е дълеч от това което ни карат да вярваме, всичко им върви по план и ако не се отърсим от умственото изнасилване ще ни затрият..

6

отлично

преди 8 години

"Терористите не се превъзпитават, те се унищожават във всеки смисъл на думата, уточни експертът"Много добре казано!

5

каза го правилно

преди 8 години

НО полк. Иван Бояджиев утре ще бъде привлечен като обвиняем по дело заведено от БХК , заради това изказване :"Терористите не се превъзпитават, те се унищожават във всеки смисъл на думата", най-вероятно ще го уволнят, ще бъде глобен с поне 50 000лв и ще бъде разкаран по всички съдилища през следващите 10г. А Салам-Суджук или както се казва оная *** от атентатите в париж ще осъди Белгия за нехуманно отношение, понеже живеем в този ироничен свят на толерантност и несвобода на словото!

4

Анонимен

преди 8 години

Е като са знаели, какво да направили? Да бяха ги опандизили за по 30 години, ако са европейски граждани, ако ли не да бяха ги върнали обратно в държавите им. Кво са ги наблюдавали само. За това ли ни следят по интернет полицаите, че само да ни гледат и протоколират. Знаели били. Да бяха си мълчали поне, че това е подигравка!

3

Анонимен

преди 8 години

Домовете на атентаторите трябва да бъдат напълнени с членовете на семействата им до девето коляно, заключени и наляти с бетон, Нека всички арабези да знаят какво ги чака ако участват в атентати

2

Анонимен

преди 8 години

" до сега не е имало атентати в Белгия. " Света не свършва с " до сега" Винаги има утре, първи път втори и пети.Европа е една бомба с часовников механизъмДо сега и по настоящем тя се ръководи от корумпирани продажни лидери. Демокрацията е бич за човечеството

1

хм..

преди 8 години

как един от тези "спецове" не се сети, че ако този Абделслам наистина е заловен, той ще проговори, а това е накарало спящите клетки да бъдат активизирани...