9

Анонимен

преди 8 години

Цялата *** от Близкия Изток се стече в Европа, заедно с нея донесоха и "ценностите си" т.е. тероризма, който е в кръвта им.

8

Анонимен

преди 8 години

А искат и скапаните турци да пуснат в Европа...

7

до 8 отврат

преди 8 години

Близо до улицата със секс клубовете има пункт дето им раздават метадон но наркоманите си купуват дрога от арабите в подлеза. Приятната Германия залязва бавно но сигурно. Това лято ще атакувам Швейцария.

6

Анонимен

преди 8 години

Бедна ви е фантазията на гарата във Франкфурт на майн каква *** сбирщина има. В подлеза на гарата продават дрога без да се притисняват, викат гръмко, някои спят на мземята увити с одеяла а покрай тях смрад и мизерия. Преди година седях , пиех кафе, сега минавам много бъро да не би да се взриви някой камикадзе.

5

Комплекси

преди 8 години

немците са опасни за Европа дори когато са пацифисти ... тия хора знаят ли къде е златната среда ? :)

4

Бранник

преди 8 години

Това ви е проблема, че "следите ситуацията" при това от първия ред, вместо да вземете реални мерки....хубавото е че лека полека махалото ще се върне обратно и на мястото на меките китки ще дойдат момчетата с двойни светкавици...

3

Анонимен

преди 8 години

Няма ли така да ограничат правата на хрисимите инженери без документи? Няма ли да назначим психолози за толерантните европейци със Стокхолмски синдром, или щом излиза по-евтино на големите компании и политици, всичко е наред?

2

II

преди 8 години

Вардели ... ко вардите бе..тва да не ви е стадо овце в селката курия !?!

1

Анонимен

преди 8 години

ПРИ ТЕЗИ 2 МИЛИОНА ДЖИХАДИСТИ КАКВО ВАРДИТЕ БЕ НЕМЦОИТЕ? ШЕ ВИ ОТНЕСАТ КАТО БРЪМБАР СЛАМКА!