189

орбан

преди 8 години

Къде са ви снимките с бедстващите бежанци с деца бе, хубавци? До една седмица ще забравите, че е имало атентати в Брюксел и пак ще започнете с толерастката си пропаганда.Има ли изобщо българи, които работят за вас?

188

Ruskite trolove

преди 8 години

Podiviaha :)

187

матросчо

преди 8 години

Извинявайте, сгреших, връщат се, но само за ден, два - да гласуват за да не се върнат комунистите на власт, че този път всите ще си тръгнат от славянската земя на АСПАРУХ.

186

матросчо

преди 8 години

Само комунистите се справиха с исляма - за една седмица 300 000 *** си заминаха по живо по здраво, че и сега не смеят да се върнат, да се връщат комунистите за да живеем поне спокойно, всъщност, я ми обяснете - това ли е демокрацията, че нещо не виждам нищо демократично в тези 26 години, а бе да не съм сляп или гледам с ушите си...........

185

Анонимен

преди 8 години

Над 1 милиард хора в света нямат достъп до чиста вода. Днес е световният ден на водата. Знам,че е неадекватно в този днешен хаос ,но тъй като никъде в ,,ДНЕС" не прочетох нищо по темата-реших да го спомена. Ако не го харесвате слагайте ми минусите.

184

Новини

преди 8 години

"белгийското кралско семейство е евакуирано от двореца".Паника...

183

Ив

преди 8 години

Ето ви само малка част от историята на исляма и опитите му да унищожат християнството. https://youtube/watch?v=t_Qpy0mXg8Y Извод - тяхната цел на земята е да ни унищожат. А Меркел и сие си мислят че правят добро дело. Та те ни подписват смъртната присъда! И все пак - знанието ще пребъде над невежеството. Информирайте се подробно относно врага. Врага е исляма. Когато научиш всичко за врага си, можеш да разбереш и слабите му места и да атакуваш.

182

Ив

преди 8 години

Ако някой в управлението на държавите или Европа познаваше исляма добре, ама много добре, нямаше да му мигне окото и нямаше да допуска мюсюлмани сред християните. Според исляма всичко което не е написано в Корана, или е друга религия, е автоматично неверно и неправоверно, и въобще трябва да се унищожи и изкорени. Един мюсюлманин, умерен или не, е закърмен да не уважава друга религия. Християните някога са им били роби. Изучете историята. Разберете исляма! Разберете какъв враг имаме!

181

не съм толерантен

преди 8 години

В християнска Европа няма място за ислям Всички изповядващи тази религи да си отиват в мюсолманските държави.

180

Анонимен

преди 8 години

от политици с меки китки толкова, сигурно ще бъде определено като използване на фойерверки от съжителите!

179

Ime

преди 8 години

.... А някой "атентатор" дали не си е забравил личната карта на местопрестъплението и този път?

178

лунатика

преди 8 години

Точно преди дни обсъждах с мои приятели нашествието в Европа и финансовите последици и че много хора не са съгласни да платят високата сметка на политическите бeзумници и бягали масово от собствените си страни. Понеже това, което налазва Европа не се слави като рабoтяги, а по-скоро като oсеменители, а все пак някой трябва да ги издържа нали? Един приятел викаше, че ще направят вс. възможно за да ограничат тези бягства, било то със стачки, атентати или др. ограничичители свързани с трансп. мрежа

177

Анонимен

преди 8 години

Такава организация на терористичните атаки може да се създаде от хора които от години си живеят в Брюксел.

176

до 211 пешко

преди 8 години

И до днес все още не е разгадано влечението на ***....стите към ***.....

175

Георги Шопов

преди 8 години

Питам социолог министърката Още ли България е в безопаснист и колко умерени има

174

Анонимен

преди 8 години

Je suis musli from brussly

173

фф

преди 8 години

толкова зле режисирано е всичко , както всичко до сега че чак се чудя как може толкова хора да вярват в тази толкова смешен театър...че филмите за Джеймс Бонд са по реалистични от тези "атентати" на "терористите" - СЪБУЖДАЙ СЕ СВЯТ !

172

Анонимен

преди 8 години

еми как - като 80 процента от служителите във всеки отрасъл са *** с неизвестен произход. Като повече от половината работници на летището са тарамбуки колко трудно поред теб ще им е да вкарат експлозиви.

171

!

преди 8 години

....и при това положение не са положили елементарни усилия да охраняват може би най-голямото летище в страната като твърде предполагаема цел на атентатори.Не искам и се притеснявам да мисля за другия вариант как се стигна до бомбите на летището. В същото време надали аз съм най-умния и само аз си задавам въпроса защо властите в Белгия не предприемат нищо срещу квартал Моленбек при положение, че за момента това е центъра на тероризма в Европа? Защо не чуваме такива въпроси от страна на медиите?

170

Само мнение

преди 8 години

Хитлер се е появил в много по-спокойна и мирна обстановка от сегашната. Представям си какъв ли ще е новият "Хитлер". Според мен въпросът не е дали ще се появи нов, а кога ще се появи.Усещам, че ще бъде дори по-жесток от него.Мирише ми на трета световна война.