49

Анонимен

преди 8 години

Не Русия а Турция би имала интерес от нестабилна Европа.Всичко това заради преговорите с ЕС.-"Приемете ни в ЕС ,ние ще сме външна граница ,ще ви пазим(докато ви превърнем от вътре)" Неумиращи амбиции на една умряла империя.Ха да видим като почнат преговорите за присъдиняване дали ще има бежанска криза,атентати и.т.н. Брюксел събудете се затривате континента

48

анонимен

преди 8 години

Дано след тези атаки да се вземат по сериозни мерки срещу бежанския наплив. Нещо русофобите пак ги е ударило лудостта. Трябва да е от пълнолунието.

47

Анонимен

преди 8 години

ДОБРО УТРО ЕВРОПА, ТОВА БЕШЕ АЛАРМАТА ЗА СЪБУЖДАНЕ.

46

Пешо

преди 8 години

Който плюе срещу братушките така става ;)

45

Анонимен

преди 8 години

Няма логика да се наказва Европа, тя показа грижи и отделя средства за тях!!!Нещо заинтересована от това е единствено русия!!! някой ги подсигурява тия ***!!!руснаците са майстори на хибридните войни

44

Анонимен

преди 8 години

Няма оправдание за глупостта. Всичко това стана заради политиката на Меркел, която покани терористите в Европа. Източна Европа не и се върза, но Западна Европа тръгна с нея и пострада. Терористичните атаки ясно показаха кой е бил прав, Меркел или Орбан. Аз нямам обяснение как Меркел печели на избори след атентатите и изнасилванията, освен че изборите са фалшифицирани като нашите и нея все я преизбират с учудваща преднина.

43

антиглобалист

преди 8 години

Забрана за исляма в Европа и всички мюсолмани обратно откъдето са дошли-единственото вярно решение.Трибунал за Меркел и сие.

42

Анонимен

преди 8 години

Последствията от управлението на ЕС от лудата Меркел.

41

VW

преди 8 години

Пусннахте звяра в леглото а сега се оплаквате, че ви хапе ? ? ? !

40

Shark

преди 8 години

Меркел защо мълчи!!! Долната предателка и разрушителката на Европа, сега да поеме вината, разходите по лечението на ранените и материалните щети. И ТО ЛИЧНО, НЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ИЛИ ГЕРМАНСКИЯ БЮДЖЕТ!!! МИ-ЗЕРНИЦА ПРО-СТА

39

Дали?

преди 8 години

Може би няколко плюшени мечета със сърчица ще оправят работата?

38

западно лицемерие

преди 8 години

Западните политици създават терористи и подкрепят терора.За тях това е начин на съществуване.Изолирани,пазени,луксозен живот,неадекватни решения за простолюдието.Разделяй и владей-това е което правят.

37

не ща мигранти

преди 8 години

Всички мигранти вън от Европа! Да си ходят в мюсюлманския свят при богатите и мързеливи араби от Саудитска арабия и там да ги дундуркат, а не европейците, чиито страни съсипват с тероризъм, мързел и мръсотия. Освен да се плодят като улични песове, друго не могат да правят.

36

Анонимен

преди 8 години

Айде стига с тая изкуствена толерантност - никой не иска друговерци и ****гали в Европейските държави, ние нямаме нищо общо с тези хора по никакви параграфи, освен че сме човеци, като биологичен вид и с това приликите ни приключват! Да се махат по родните си земи и да си проповядват вярванията в техните общности. Дано Европа и Русия се обединят и изгонят тази ***.

35

Анонимен

преди 8 години

Скоро и в цяла Европа. Толесарията ще ни довърши

34

Анонимен

преди 8 години

Каквото повикао такова се обадило. Европейците като бомбардират за малко петролец, не бяха ли терористи и фанатици. Те бомбите нима са падали мирно и не са оставяли невинни хора вдовици и сираци?

33

европеец

преди 8 години

Меркел, доволна ли си?

32

Анонимен

преди 8 години

Преди 10 минути има взрив и на "Малбек" спирка на метрото.Метрото е затворено.

31

Меркал

преди 8 години

Не всички бежанци са такива само някои както у всяко стадо има ***

30

Безхаберници

преди 8 години

До лошоКаква Европа ще плаща-плащат обикновените хора ,които по случайност са се озовали там!Лека им пръст.А тия сополанковци от ЕС хабер нямат от това и хич не им пука!