32

ДДД

преди 8 години

Който разбира от програмиране знае че Android е основно писан на Java, а Java-та е *** поради много причини една от които е че върви на виртуална машина която забавя още един път цялото изпълнение на операционната система. Затова почти всеки 2ри андроид насича като слайдваш или правиш нещо друго, а ако говорим за първите андроиди всеки първи засича. iOS е native платформа целия код на операционната система се пише и се компилира до binary code което го прави директно четим от процесора...

31

Striker

преди 8 години

С този ход, Апл ме спечелиха напълно. Никога не съм имал айфон, но се радвам, че направиха телефон с нормални размери и топ-хардуер. Sony Xperia Compact не са ми в полезрението заради андроида.

30

Пфффф

преди 8 години

До samsung s7 edgeТи я виж продажбите на Галаксито и после се гръмни, задето си толкова ***. Никой телефон не е успял да бие iPhone по продажби от пускането му на пазара.

29

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера, за какъв х** им е на хората телефон с размери на куфар?!?!?! Добре е да се правят телефони с нормални размери, защото са удобни и функционални.

28

az

преди 8 години

До Разбирач!Хардуера може да е в пъти по-добре, но софтуера е в пъти по зле , дисплеите на сонитата са скапани. Просто за андроид феновете гроздето е киселко

27

Разбирач!

преди 8 години

Преди около половин година сони пуска компактната си серия на своите флагмани от серията Z , а именно Sony Xperia Z5 Compact (брях че дълго име ) та .. тоя телефон има близки размери на новото айфонче ( малко по-големи, да), но не вярвам няколко милиметра ( под половин сантиметър ) да окажат толкова голяма разлика. Параметрите му са в пъти по-добри, екрана, по-голям, водо/прахо устойчив и куп други работи..tl;dr версия Sony xperia z5 compact > iphoneПосле ми казвайте че ябълките са иновативни

26

Анонимен

преди 8 години

Странни дебати...Истината е, че всеки има право на избор. Виждал съм кохорти от хора, които имат и Айфон, и андроиден телефон. Най-глупавото нещо е да се опитваш да определяш психическата смисленост на един човек по това, което си купува. Не всички имат добър вкус.. В света на бизнеса, печалбата е Бог. И след като правиш така,че от години хората да ти купуват продуктите, значи си успял в най-важното. Другото е дискусия на комплексари

25

Анонимен

преди 8 години

"който има основните размери на представения през 2013 г. iPhone 5"Тц! Още преди. Не само основните размери, ами съяия като представения още през 2012 г iPhone 5. Преди почти 4 години.

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Да, 4 инча е супер добър размер за телефон."Абе още ли не сте разбрали че 4 инча не е размера на телефона, а екрана. А иначе размера на този 4 годишен телефон е достатъчен за 4.3 инча екран, ама Епъл не искат да се охарчват .

23

Анонимен

преди 8 години

До значение: 36iPone SE (Sheep Edition)

22

Анонимен

преди 8 години

До провадийски 30Какво да се сещат другите компании, бе заблуден?Знаеш ли от кога предлагат те мини модели? Примерно Сони Зет Компакт?

21

значение:

преди 8 години

iPhone SE (Second edition) :):):)

20

Анонимен

преди 8 години

"който има основните размери на представения през 2013 г. iPhone 5S,"Ха-ха-хаЩо не си кажете направо че е АБСОЛТНО СЪЩАТА КУТИЯ и екран на представения през 2012 г iPhone 5. Треди почти 4 години. А през 2013 излиза iPhone 5S пак в същата кутия.Сегашния има само сменени процесор и камера. Иначе съвсем същия.

19

Анонимен

преди 8 години

Няма как да излъжеш толкова много народ да си купува Айфон през годините, ако е некачествена стока. А вие си завиждайте и плюйте.Сега съм с 4-тия си айфон, взех си и айпад 2-ръка - е как досега нищо не се развали бе ?!

18

провадийски

преди 8 години

Ще се сетят сега всички, произвеждащи подноси за сервиране, че има ниша за по-малък модел с прилични характеристики.Единствената причина да не си купя нов смартфон и да карам със старото мини е размерът. Колкото и да ми е бавен и дразнещ, с лекота влиза в джоба, а това е незаменимо.Не съм фен на йепъл, но 4" смартфон е доста съблазнително за мен, дори и от тях.

17

Анонимен

преди 8 години

Z5 Compact е истината! Ако искаш голям телефон - Priv.

16

Анонимен

преди 8 години

Телефонът ми е Нокиа 105, батерията му държи един месец, отделно имам компютър, но неговото място е вкъщи. Камера не ми трябва, защото всички имат и реално имам повече снимки от колкото бих искал да имам или бих могъл да разгледам.

15

Анонимен

преди 8 години

Епъл е за хората, които искат истинско качество и надеждност.Плюят го тези, които не могат да го купят или просто не разбират. Бил само за имидж ... ами те ферари, ламборгини, пагани за какво са ;)Не е до имиджа, а до удобството да имаш качествен продукт.Ако бяха като нова Лада ... никой нямаше да ги купува толкова много!Просто Епъл са добри.

14

Ауслендър

преди 8 години

не поддържа български език!?!! Никой не ни има за хора....нас българите!

13

Анонимен

преди 8 години

Аз търся телефон...не таблет, не компютър. За мен е перфектен. Но всеки си има нужди.