9

дедо Йоцо гледа

преди 8 години

За да има реформа ,първо трябва да смени всички началници на Затворите,защото рибата мирише откъм главата .Тея долу надзирателите от тях нищо не зависи,като им наредят от горе ела да видиш кво става.Затова да не стане смешна като Бъчварова,първо всички началници вън и да започва реформата,защото народа не знае за какво иде реч въобще.Казано е нов бърдак със стари к....ви не се прави!

8

анонимен

преди 8 години

тая тетка ако знае въобще къде се намира то бъчвата не знае та тази ли ,боико не може всичко да обхванеш по живо по здраво оди си

7

Варна

преди 8 години

Охраната на затворите да е винаги под форма на проверка за лоялност .Ама толкоз .МВР само на терен не и в затворите .Че най сладката длъжност е охрана в затвора .Затворниците няма друг през който да купят и входа и изхода за затворника зависят от охраната .Има и частни охранителни фирми за поне в пъти по евтина охрана от корумпираното МВР .

6

Варна

преди 8 години

Г-жо Захариева започнете от охраната .Те са тези които допускат вътре .Аз външно лице до като вляза да внеса минавам поне три проверки от същата тази охрана .Какво ви пречи да проветявате охраната за тест на лоялност .Едно лице и скрита камера и имайте идея че 90 % от охраната на затворите е корумпирана .

5

ееее,ее

преди 8 години

Това е европейска заповед,защо да се предизвикват бунтове ?

4

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Директорите на затворите са умни хора обикновено. Много хитър човек беше и бившия шеф на затворите Петър Василев.Всичките те знаят, че условията в нашите затвори са отвратителни и дори не се доближават до европейските изисквания.За да компенсират това и да избегнат масово лишените от свобода да съдят България за лоши битови условия, тези началници си затварят очите за някои дребни нарушения в затворите.Сиреч компенсират мизерията с някой дребни "луксове".Тая очилатата ще предизвика бунтове.

3

ODESSA

преди 8 години

Що ли ме навява кретенската мисъл, че всичкия шрот сте за концлагер?

2

Анонимен

преди 8 години

Мобилните картели спират ГСМ покритие по селата защото нямат печалба но никой не ги глобява или закрива.

1

Анонимен

преди 8 години

Тая не се е привела в приличен външен вид, гледа като халтава, вие чакайте затворите да оправя. Аз имам един съсед надзирател, казва че пет пъти е печелил от лотария и от там са му колите и имотите. А работата в панделата му била за разнообразие. Понеже всичко му било много спокойно, там ходел да се стресира.