7

Аз

преди 8 години

Всичко е лъжа ,че в предприятието на Домусчиев в Разград се вземат големи заплати напротив работната заплата е 450лв големите заплати вземат неговата администрация и футболния му отбор

6

Щиглиц

преди 8 години

рекета ся мина или не мина ... само това не разбрах ;) ... или просто сумата е някъде посредата

5

активен

преди 8 години

Каква футболна драма. А истината е съвсем проста- Б.Б. заповяда на кмета на Разград да подскаже на Домусчиев кой кара влака ( след изявленията на Домуса по повод убийството на моделиера). Не, че някой е и искал да гони Домуса от Разград, Но така, за респект да си знае. И да си мълчи и изпълнява указанията на Б.Б. Все пак идат избори.

4

до 4

преди 8 години

аххахахахаати ако си мислиш, че твоя град не е губерния на някой си жестото се лъжеш :)все град си има собственик, но за наше щастие гела инвестира в града и отваря работни места. В неговите предприятия чистачката взима 1200 лв чисто, а при него работят около 5 хил човека в общината.

3

:(

преди 8 години

До :)На теб ти харесва, че дин човечец, който си гони неговият интерес ще прецаква общината в която живееш ли? Ами тогава стой в нея и живей от мач до мач. Официално сте губерния на Киро и утре ще може да ви гази както си иска.

2

:)

преди 8 години

Честита 5-та поредна титла, пък нека гладните *** да говорят за история, кога се е..бали, къде кого са били и т.н. :)

1

Анонимен

преди 8 години

Най - противното отборче.