43

Еди

преди 8 години

Имает си хас, друзе... :/ В Русия и ДНК от господ ще сътворят, за да си подкрепят теориите. В Русия справедливост Няма!

42

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23Аз пък прочетох:"Верните Надю, берите Сеню!". И да е измислица, пак е готина - украинците презират и мразят Сеня (Арсений Яценюк). Рано или късно ще му се случи случка - ще виси на "Крещатик" да съхне като днепърска таранка!

41

Odysseus

преди 8 години

63 След години може и десетилетия Русия ще се извинява за тази присъда

40

До Жибор

преди 8 години

Живко Борисов, жалко само че тази няма да я опекат на кладата, а щеше да е поучително! А ти си зле с нервите, отдавна съм те забелязал. Лекувай се, за твое добро ти го казвам!

39

Анонимен

преди 8 години

до 50 Петолъчка в дупетоРуският съд има правомощия само на територията на Русия. Ако руснаците продължават така да не зачитат международните правни норми, ще си останат само на газ и бензин. Да ги видим тогава техните "ауспуси" как ще замиришат на изгоряло.

38

Анонимен

преди 8 години

До Глас народенКак се осмеляваш да говориш от мое име, ***! Надежда Савченко е причина за смъртта на невинни хора. Тыпите укрофашисти сега искат да я номинират за Нобелова за мир! И за Главен прокурор на Украйна! Скоро на обосялите и огладняли хора - наши украински братя ще им писне така, че ще хвърчат глави на олигарси - шоколадови крале, на Сеня Кролик, на Авакян, на Наакашвили и тям подобни убийци! Денят на истината иде!

37

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

аз ви писах че не ви вярвам или преувеличавате или не пишете реалното абе хоата знаят руски четат ама че журналисти имаме.последното което е писано това го няма в оргинала.това са добавени от бг журналисти думи

36

Глас народен

преди 8 години

Българския народ иска справедлива присъда- СВОБОДА ЗА НАДЕЖДА!

35

Божил

преди 8 години

Фашисти бяха комунистите,а БКП са единствените фашисти в цялата история на България. Същото беше и в Русия- там фашиста Сталин надбори фашиста Хитлер за правото да бъде пръв водач на световния фашизъм и да ръководи фашизинистическия интернационал. Путинова Русия днас е под ръководството на бивши Капеесесници т.е. на бивши фашисти а хората говорят,че бившия фашист/комунист е като бившия не-гър.

34

Анонимен

преди 8 години

само така-съд и справедлива присъда!!!!да знаят! фашисти проклети !

33

Анонимен

преди 8 години

Солдатите в Украйна се бият с жени и деца - фактите са неоспорими

32

5-олъчка в задниците

преди 8 години

Ако НАТО нападне Русия и в Москва дойдат турски журналисти да снимат золумите на своите,а руснаците пушнат някой от тях кой ще е виновен- оня който си пази земята или оня който го напада и довлича журналистите си на негова територия,без да попита може ли??

31

И аз искам на диета

преди 8 години

Савченко обяви гладна стачка.Три месеца,след началото на стачката,тя е напълняла.На въпросите на журналистите как става така,е било отговорено,че гладната и стачкаозначава отказ от храната в ареста,но не отказ от прием на детски пюрета,храни,сокове,плодове и зеленчуци.Арестанската "диета" и се е отразила осезаемо и е наляла килограми.

30

5-олъчка в задниците

преди 8 години

Ако нас ни нападнат турци и се довлекат неканени турски журналисти да снимат "геройствата" на своите в нашата си земя,а ние пушнем някой от тях кой трябва да ни съди- България ли,че е станало на нейна територия или Турция,че е агресор?

29

Анонимен

преди 8 години

Руски съд няма правомощията да съди за "престъпление" извършено то чужд гражданин на територията на чужда държава.

28

Анонимен

преди 8 години

Срам и позор за руския народ

27

Анонимен

преди 8 години

Руският съд няма правомощия да съди за "престъпление" извършено на територията на друга държава

26

Анонимен

преди 8 години

Все едно сирийски съд да осъди български войник, че е защитавал България от нахлулите мигранти.

25

Анонимен

преди 8 години

Мдааа, когато човек убие 2 човека и то следвайки заповед, то той е убиец, а когато хиляди цивилни загубят живота си заради него, то тогава е велик лидер!

24

До 37

преди 8 години

Напротив ,имала е пряк визуален контакт защото е насочвала огъня от балон ,а не от самолет.Ама всъщност той балона е украински и като нщо може да е бил на поне 10 000 м височина.Абе тутманик-как се насочва огъня на артилерията ако нямаш визуален контакт-нали трябва да гледаш целта ,да гледаш къде пада снаряда и после да дадеш корекциите