17

Анонимен

преди 8 години

Лично аз имам поне 7-8 случея с коне на пътя нощем, в мъгла, в завой и т.н. и ми е побелявала косата. Идело ми е да извадя пистолета и да стрелям наред, но животните нямат вина, а техните стопани!!!!!

16

Кон

преди 8 години

Да обърна внимание на колегите, коментиращи по-долу. *** е излъгала, че шофьорът е загинал при удар с кон. Загинал е от удара с насрещния автомобил. Предлогът "след", който е употребила не променя нещата - лъжа.

15

Дядо Йоцо

преди 8 години

А конят как е?

14

Анонимен

преди 8 години

Изобщо не е смарт на дълъг път да тръгнеш с такава кола.

13

Анонимен

преди 8 години

Има доста смътни случаи при блъскане на коне, крави и др едри животни. Направо влизат при шофьора. Виждал съм блъскане на куче от Голф, заминаха си кучето, бронята, радиатора, халогените и капака.

12

По повод 14-ти

преди 8 години

Истински случай. Мой познат със 110 км, в час блъска кон. Главата на коня изхвърча на някъде, а тялото през предното стъкло сяда на предната седалка до шофьора. Добре, че не е имало пътник да седи там.

11

Анонимен

преди 8 години

Още повече, ако при челен удар с кола тя просто ще се смачка, конят най-вероятно ще се претъколи по капака и ще удари стъклото. А стъклото не е създадено да удържа коне, което значи че конят ще дойде на гости при пътниците. Никой не иска 500кг движещи се дори с 30км/ч да минат през седалката му, смятам. Поради което и животните на пътя се пазят и избягват. И наистина, каквото и да се случи свързано с кон, е несъобразена скорост. Дори и коня сам да ти се хвърли отпред. Жалко за човека!

10

me

преди 8 години

Много познавачи пишат тук. Конят тежи средно 400-500кг, при удар дори с малка скорост, всяка кола по-малка от огромен джип ще пострада сериозно. Удари с коне, крави, биволи и прочие тежки животни трябва да се избягват на всяка цена, най-вече заради риска за пътниците в колата. Така че смарт или несмарт, няма толкова значение. Колите не са предназначени да се блъскат с коне. А конете са животни, не винаги спазват правилата за движение. Просто покрай животни се намалява и така

9

политически коректен

преди 8 години

Несъобразена с пътната обстановка скорост . В Испания ако блъснеш животно на пътя е по твоя вина

ФАРОВЕТЕ на коня не помогнаха ли за неутрализиране на ефекта от сблъсъка?

7

Със 200 км в час

преди 8 години

Без значение дали е кон крава овца диво прасе или куче!!!Ако можете го избегнете но ако не може по добре го ударете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Човека е искал да си спаси колата

6

Аз

преди 8 години

До Анонимен 4Smart са градски автомобили, за извънградско не стават ...

5

щщд

преди 8 години

Тази кола е за разносвачи на пица,но за движение по междуградски пътища е Smartno опасна. Дори и да няма кон ,от малка дупка или камък може да се обърне,защото междуосовото разстояние е много късо. Неоценен риск е да излезеш с това нещо на шосе. Всеки ТИР може да те отвее в храстите.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Остави кофтия мит'рял на мира! А коня жив ли е? това ще развълнува повече Европа!

3

Анонимен

преди 8 години

Мъжът е управлявал лек автомобил "Смърт".

2

Анонимен

преди 8 години

Смарт е много малък автомобил...Дали е бил с колан?

1

Анонимен

преди 8 години

Последно при сблъсъка с коня или с буса е загинал?