25

До № 26

преди 8 години

За глада в С.Корея западната пропаганда много преувеличава и лъже. Това е страна, която няма приятели, ясно. Има някаква търговия с малко страни в света, където продава ... технологии. 60 год. ембарго! Милитаризирана, начело с наследствен диктатор. Виновни за това са САЩ. Споменът за избитите 2 милиона корейци е в основата на силата на кимовата диктатура. Тази рана се разчопля постоянно. Колкото до разгром на КНДР за ден-два, прощавай! Тази земя е издълбана от тунели и има огромна армия, запасн

24

Анонимен

преди 8 години

До ЖиборЖивко Борисов, не блестиш нито с ум, нито с хумор. Време беше да запомниш, че в КНДР няма комунисти, няма комунистическа идеология. Има идеологията чучхе. Прочети, има достатъчно мат'ряли!

23

Жибор

преди 8 години

Когато чул за Резолюцията на ООН,Кимката почнал усилено да търси онова,което трябвало да премести от левия си джоб в десния,но до днес не е успял да го открие сред топките от лой и сланина,провиснали навсякъде по тялото му. Затова КНДР е отправила специална молба за помощ към нашенските комунисти- да дойдат и да му го търсят. Който пръв успее да го намери,ще получи специалната награда на концлагера Пхенян- абажур от първокачествена дисидентска кожа.

22

Анонимен

преди 8 години

До до 24 от славянинПоне можем лесно и бързо да се спасим от комунистическия ви 'рай' без да бъдем застреляни в гръб.

21

до 24 от славянин

преди 8 години

Да не би да са виновни атлантическо-анадолските ''демократи'' за тежкото икономическо положение в България, защото откакто дойде тяхната власт, България е най-болната, най-бедната, и най-загиващата нация в Европа, а може би и в света!?

20

др. червеношийки

преди 8 години

виждате ли единствения с. кореец с наднормено тегло? Като нямало глад, как пък не се намери още 1 от 24 милиона население? Това са резултатите на маркс, ленин и сие кимове все тупани.

19

Анонимен

преди 8 години

28 KOI SHE TI DADE DA MIESH CHINII I TOALETNI ZA NEGRITE E TAZI RABOTA ZASHOTO NIAMA POVECHE MESTA ZA PAZACHI I OHRANA I GI SLAGAT PO TOALETNITE NA BALGARITE IM OSTANA SAMO SVOBODNOTO PATUVANE XA-XA-XA....................................

18

кокоspa

преди 8 години

До 10нямат и право да напускат населеното място,нямат собсвеност,нямат избор на магазини-заради купоните от 1956,нямат интернет,право на изразяване на мнение,нямат избор на образувание,нямат право на стачки......всичкото това ти го имаш другарю!!!Вземи си чемадана и поемай към болшевишкия рай щом те влече!Свободата си яостави тук!!!

17

до 24

преди 8 години

Ежедневното дрогиране води до разрушаване на мозъкът и от там до физическа смърт.

16

до 19

преди 8 години

В България е мизерия, но не съм чул хора да умират от глад, докато за С.К. тази статистика е плашеща. На който не му харесва в България, е свободен да отиде където си иска - в гнилия запад или в свещената Русия (само че там не съм чувал много хора да искат) България няма армия, но няма и да бъде нападната от никого, защото е член на НАТО, а С.К. има армия, но ще бъде разгромена точно за 2 дена, ако я подпукат американците и Ю.К.

15

Анонимен

преди 8 години

Българинът има свободата да отиде там където го устройва. Севернокореецът я няма тази свобода, дори е разстрелян ако се опита да избяга, че и родата му. Фактът , че няма наплив от бедни гладуващи българи за живот в КНДР обезмисля всякакви глупави пропагандира за "хубавия" живот на севернокорейците.

14

Оху

преди 8 години

Днес в България богати са само коминистите- братята на Ким. Утре и в Корея ще стане същото: народът обран и с пръст в устата,"бившите" коминисти- начело на управлението с тлъсти сметки и "вилички" в Калифорния. По-добър ортак на джоба от тях историята още не е измислила.

13

Божил

преди 8 години

Не бойте се- този импотентен *** е последния червен император начело на страната,след него почва "демокрацията". Затова спокойно може да бъде наричан Ким Последни.

12

до 16

преди 8 години

Ивинете но вие да не сте се дрогирал в момента ?. Знам, че е модерно по евроатлантически но не е прилично да го правите преди да пишете тук.

11

Анонимен

преди 8 години

90% бедни е по-добре от 100% гладни

10

Жибор

преди 8 години

А тоя охранен дембелин кога ще го изстрелят към тигана с пържолите,или още не се е угоил достатъчно?

9

Анонимен

преди 8 години

До до 10Че марихуаната е законна в СК.Иначе гладуващи няма-има по 100 грама ориз средно на ден на глава от населението.

8

Анонимен

преди 8 години

Успешно уцелиха Индийско Море.Да треперят гнилите западняци.

7

до 10

преди 8 години

Можеш да си сигурен , че тсм няма гладуващи, просяци, демократично мислещи крадци и приватизатори, БХК и всякакви ***....ски организаций. Няма и евроатлантически наркомани.

6

Анонимен

преди 8 години

Ким изобщо не си играе а произвежда и експериментира с все повече и все по модерни оръжия. Така е, проивеждат си всичко но непродават оръжие на ислямски терористи като нашите евроатлантически оръжейни фирми.