218

мда-а-а

преди 8 години

Явно премиерът е ид.иот.

217

Стар

преди 8 години

Празни мисли на един, ама много празен човек!

216

koko

преди 8 години

tozi ve4e se pomisli za gospod , smeshen 4ovek govori smeshki

215

проС шоп

преди 8 години

нищо повече

214

Желязната маска

преди 8 години

Произвеждам маски за защита от прах. Ударих джакпота с тези северни съседи.

213

Анонимен

преди 8 години

Режима на Борисов си отива! Все повече хора се включват в българско опълчение Шипка и заедно ще изгоним мутрите!

212

Анонимен

преди 8 години

Батка, *** им виж селата за другото няма какво да дрънкаме.Стига си ръсил глупости.Ти освен софето и сл.бряг в други села бил ли си?

211

Анонимен

преди 8 години

Боче,незнам пушиш ли,пиеш ли нещо,боцкаш ли се, смъркаш ли незнам ноооооо искам и аз !!!Бочето ходи да прави шпатоли на германцие коли да правили в България,а тоо какво стана Мерцедес ще строй завод в Румъния,Форд и те имат там и отделно Рено а дори и Макетата ще имат завод на Астън Мартин!Тази глупости ги говори на Мюмюн,Ахмет и някои Хасен от някое забутано Кърджаааалииско село!

210

От 302

преди 8 години

Тези простотии Тиквата можеше да ги говори преди ерата на интернет. Сега всеки може да види с очите си това, което аз току що прочетох от любопитство. За 2015 г БВП /брутен вътрешен продукт/ на глава от населението за България е 5700 евра, а за Румъния 7200 евра. Е, пред фактите и боговете мълчат. Какво повече да кажа на такива като коментар 300. Такъв *** и *** премиер повече никога няма да имаме. Прос както казваше старшината в казармата и със с, и със з и със т накрая, все си е ***.

209

Анонимен

преди 8 години

А индианците от джунглите в Амазония - те пък как ни дишат прахта !!!

208

Анонимен

преди 8 години

Нашето Тикве и Ердо са като завършили една и съща школа. Лъжата и диктатурата са им най-силните предмети, а изпита по дебелоочие са го взели от раз.

207

ivan

преди 8 години

Жалко е , че министър - председател на БГ е толкова глупав и неадекватен. Може би и съветниците му толкова могат да си вършат работата. И обикновените хора виждат че Румъния е много по-добре и по-напред от нас. Знаят ли какво се произвежда , колко чужди фирми има , колко са по-добре с правосъдие , какви магазини има , какво отношение имат другите страни към Румъния и съответно към България ? Освен прости приказки друго не се произвежда в България !

206

Анонимен

преди 8 години

Moskov da mu smeni hapovete na BB vze da dranka oshte po golemi gluposti

205

тъжен смЕх

преди 8 години

Тиквата съвсем изтрещя сега за капак остава и плевела да каже колко е възхитен . Чудя се тия в кой свят живеят във всеки случай не е в нашия.

204

До 300

преди 8 години

Човече, и ти имаш нужда от психиатър. За 26 г. в България няма осъден политик, "бизнесмен", няма правосъдие, а ти ми говориш за успешна политика на ГЕРБ. Не знам къде виждаш този успех. Може би в новите цени на винетките, в повишените данъци, 20 милиарда нов външен дълг, в пръстовите отпечатъци за медицински преглед и лечение в болница. Да, ама болните не са престъпници, за да им се вземат отпечатъци. Дивотиите на ГЕРБ не могат да се изброят. Могат да се издадат само в няколко литературни тома.

203

Анонимен

преди 8 години

Злобни ,безименни, човечета, роптаещи срещу постиженията на държавата ни сега,защо не се гръмнете!

202

Поручика

преди 8 години

С тази изцепка Борисов нагло, арогантно и просташки ни заявява, че той е човекът, който казва кое е вярно, кое е правилно и че той има намерение да отрича очевидното за всички нас, т.е. че висшата власт краде брутално. В Белене безследно изчезнаха почти 1 милиард лева;На Цанков Камък изчезнаха почти 1 милиард лева;От КТБ изчезнаха почти 3 милиарда лева;От пътищата на Батко и Братко изчезнаха почти 1 милиард лева;А виновни няма. Бисеров, Доган, Масларова - момини сълзици! ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИМ?!

201

Виж Го

преди 8 години

Виж го как маха и ВЪРТИ РЪКА ПАДИШАХ БОКОТАКА Е: ПРОС НАРОД - ВСЕКИ ГО ГРАБИ."ОЩЕ МУ СЕ РАДВАЙТЕ"

200

bobo

преди 8 години

Щом Той казва,така е.

199

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да се трие всеки коментар, който съдържа дори и една правописна грешка.