9

bolbov

преди 8 години

Защо ти нещастнико не защити социализма и НРБ а сега ми се правиш на спец и хвалиш тупските ислямисти?Знам защо за пари предателю за пари почернихте живота на милиони.Нима не знаехте че няма демокрация на запад и всичко е фалш знаехте но искахте да сте богати и поради неможене станахте предатели защото така най лесно се печели.

8

Анонимен

преди 8 години

До истината Кой ще пожелае да остане в Бг??? Те хората от бг се изнасят. Според Бб сме пред румънците може, та може те да додат

7

Анонимен

преди 8 години

Войната малко нещастие ли е бе ***??? *** ти в сирия да те видим. Не пожелавам на никой да е в положението на сирийците, но явно някои не могат да съчувстват или да проявят разбиране.

6

Анонимен

преди 8 години

Какво нещастие бре, да не би цунами или земетресение да ги удари? И ЕС и Турция имат полза от това споразумение. Тези пари отиват за бежанците, които ако Турция не спре ще са в пъти повече и пак ЕС ще плати.

5

спонсор на МВР

преди 8 години

Вече имам чувството, че другарят Аспарухов е конвертирал и е станал турски ислямист. Нали така, Бригадир бей?

4

онбашия

преди 8 години

Какво е обещал диктатора Ердоган на другаря Бригадир Аспарухов, за приказките му в полза на безвизовия режим на турците в Европа и в частност в България? След като България стане отново част от османския ислямски халифат, или ако повече ви харесва, турската империя? Да го направи онбашия на пернишкия конак ли?

3

Анонимен

преди 8 години

Възползват се за сметка на нещастието на горките бежанци, и нашите управници се възползват... Прескъпа храна и издръжка за бежанците, средства за бежанците от ес които не достигат до тях, жалка картинка

2

Анонимен

преди 8 години

....продал се е за няколко долара повече....

1

Анонимен

преди 8 години

Не вярвах че тоя още е жив, като знам какви каши забърква от години. Ама на, жив бил, лош късмет за България!