Къде утидоха нашите традициони рецепи -мусака,пълнени чушки,кисело зеле не всички българи могат да си позволят купуването на скъпи продукти.
Много хубаво,но силно се прекалява с вносните,уж суперпродукти. На нашата земя има безброй много вкусни зеленчуци,подправки и билки,често по-полезни от вносните и многократно по-евтини. Това годжи-бери расте и у нас,познато под името "мерджан". Ама не,ще е уникат я от Тибет,я от Папуа. Огромната част от тези " вълшебни" растения са плод на брутална реклама. Към суперготвачите - майсторлъка е да сготвиш вкусно с обикновени продукти и умело съчетани родни подправки.
кой ги гледа тези глупости ,дето само се чува,много е пресолено,не е редуцирано,малко течно ми идва.....а всеки знае,че вкус приятел няма
Киноа, годжи бери... Пир за вегани в MasterChef