10

бобо

преди 8 години

Твоето бъдеще не е в Европа.

9

младен

преди 8 години

"Мъжът е известен на антитерористичните служби. През март 2014 г. той е задържан при опит да замине за Сирия и осъден на пет години затвор, включително една условно. Бил е освободен миналия октомври и поставен под домашен арест."Абе тия...да не са гледали от нашите органи на реда и правосъдието???

8

Анонимен

преди 8 години

Манюел Валс вие французите си ги развъдихте тези мераклии за джихат.Приехте араби от бившите си колонии,социалната система им дава пари да живеят без да работят.Създодохте гета,не ги интегрирахте.Арабин може да говори френски,но французин никога няма да стане.Който иска да заминава в Сирия и Ирак но без право на завръщане и отнемане на поданство.

7

Анонимен

преди 8 години

С автобуси ли ги изпращат? Само да няма "Пътнико свиден, пътнико млад". А там лошо. И после като се приберат директори на хлебозаводите....

6

Джон

преди 8 години

Няма да ви съжалявам Манюел Валс защото виновните за това положение сте вие и вашата масонска *** пр0м0тираща извратения мултикултур***лизъм който е застрашава европейската идентичност. Сега като вкарахте нарочно африканци и араби в Европа - сърбайте си попарата и си носете последствията. Жал ми е за белите европейци патриоти чиито мозък не беше промит от вашата пропаганда и които не искаха да направите от Европа гето, но на които вие погазихте волята и превърнахте Европа в африканска държава.

5

ISTORIK

преди 8 години

Да ги махат от страната. С един самолет - да ги пуснат над територията на Исл. д-ва, ама - без парашут!

4

иван

преди 8 години

Не сте нормални журналисти, а само регистратори. Явно така се образовате в т.н. ваши университети.... Поне изучете М. Горки, или O'Henry, или...

3

Анонимен

преди 8 години

djihadist ne se stava a se pravi (verbuvane na slujbite) no kucheto po nqkoga hape i sobstvenika si !!!ATENTİON

2

Анонимен

преди 8 години

Това ще да са от интегрираните изповядващи европейски ценности мюмюни

1

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг, ще престанете ли с тези помийни заглавия ?