34

анонимен

преди 8 години

за 20 сек свалихте самолет сега ердоган ще промени конст на турция и съвсем щепотопи турция

33

BUL

преди 8 години

Варнете ни земите който са намират на Турска територия

32

Наблюдател

преди 8 години

Не ***, вие си ги изгонихте!

31

!?

преди 8 години

Умната с рускините ,за да няма неприятни изненади предавани по полов път , че те не са много -много стока

30

до чичп Гошо

преди 8 години

Не само, че го свалиха, не само отказаха да се извинят, но и поискаха извинение от руснаците. Сега реват, че няма туристи. Ревете, мамка ви проста!

29

тя

преди 8 години

В Турция само атентати и убийства , трябва да си луд за да ходиш там на почивка!

28

АлексСпб

преди 8 години

До ПАЗАРДЖИК"във бг само транспорта е 300 евро отиване и връщане" От Москва до София има билети от 17000 рубли (AirSerbia) до 20000 Lufthansa (края на юни,отиване-връщане), това хич не е скъпо - да кажем миналата година билета до Анапа ми струваще около 26000 на човек ( с намаление 3-5% - купувах 5 за цялото семейство)... Ако имаш много време - има провинциални летища в Русия или Финландия/Эстония - ще ти излезе около 12-14000.

27

Анонимен

преди 8 години

18: Ше поебем рускини лятоска.-------------Ще им накривиш шапката. Ако попиташ тях, ще чуеш обратното, - че те ще поебат българи. Тамто за кукуригу.

26

Анонимен

преди 8 години

Абе комшулар, решението ви е просто и ефикасно - хванете си R-доаня и онова боядисаното хипофизарно джудже - аутист (нарочно ползвам многократно публикувани тук изрази за съвсем друг човек!) и ги окачете да висят както навремето Мендерес и всичко ще ви стане отново наред!

25

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

направете всичко възможно да има рус тур.аз всяка година отивам на созопол с роднини на съпругата си и наши колеги от москва билетите са много скъпи с влака от москва до софия варна бургас .самолетните билети също са скъпи.балдъзата ми отиваше в наталия за седмици 500 дол.всичко включено дори и транспорта.във бг само траспорта е 300 евро отиване и връщане това най евтиният вариантсвалете цените на транспорта

24

Анонимен

преди 8 години

Турция да признае арменския геноцид! Да отдели кюрдите от държавата си и да им предостави територия за тяхна държава, която и без това е тяхна от векове! Чак тогава Турция може да започне да се развива към нормална държава. Преди няколко дни го писах, че не минава година в Турция без да има атентатни. А сега покрай Сирия и кюрдите станаха дори ежедневие!

23

Анонимен

преди 8 години

Руснаците не идват у нас за олинклузивите,те просто пребивават в апартаментите закупени от тях в предходните години.Седят по 2-3 седмици и после отдават апартамента под наем на други руснаци.Просто са инвестирали във ваканционни имоти хората.

22

чичо Гошо

преди 8 години

Мамка ви нагла,свалихте руският самолет и на всичко отгоре искате и туристи.

21

Кирил Софийски

преди 8 години

Не подозират колко са прави ! Сега им взимаме Руснаците , след това с Руснаците ще им вземем Цариград !

20

Анонимен

преди 8 години

Няма такова нещо бе комшу.....те просто прелитат над вас за да дойдат при нас......що свалихте самолета....яжте си баклавите сами...

19

морски

преди 8 години

Относително богатите руснаци стоят в комлекси от затворен тип.Там ядат(руска кухня) и пият.Бай *** не може да изкара от такива и за сол само!!!

18

Паметлив

преди 8 години

Руските туристи нали били лоши,що се кахърят за тях?Ще го преживеят някак си.Само че да не загубят и другите!Ако гърмят всяка седмица бомби,едва ли западноевропейците ще дойдат само от натовска солидарност....

17

as

преди 8 години

каквато са си я надробили такава ще я сърбат

16

г

преди 8 години

Нормално е извиването на ръце от страна на Турция ще и изиграе лоша шега в международен мащаб.Единствено спасение е, че е страна членка на НАТО не е изолирана тотално.

15

морски

преди 8 години

Идват руски евреи - извънземно стиснати, купуват апартаменти от опарилите се руснаци след няколкоседмичен пазарлък!