60

Анонимен

преди 8 години

Ердогане, Ердогане, що ти трябваше да сваляш руски самолети бе, Абдалооглу Балъкефенди....

59

Анонимен

преди 8 години

До магиЕгати мръсните и долни българи сте ама, дано ви сполети същото и Добруджа и лудугорието да се отцепи от тая *** българска!

58

Анонимен

преди 8 години

Атентата е извършен в близост до група израелски туристи. Трима от убитите са израелски граждани. Израел винаги е помагал на Кюрдистан а Турция на Палестина. Така че е изключено този атентат да е направен от кюрди. Снощи израелската телевизия съобщи че зад този атентат соят ислямистите от ИД. Турция се опитва да прави медийно затъмнение и да лъже в свой интерес за сметка на убити невинни хора.

57

Прозорлив

преди 8 години

Пуйката ще развива фойерверков туризъм!

56

много си прав!

преди 8 години

До Анонимен 89Българин съм, християнин. Но съм напълно съгласен с теб. Тогава турците са ни управлявали много по-добре и по-справедливо, отколкото сега нашите собствени български управници. Подкрепям мнението ти. Вярно е.

55

Сталин

преди 8 години

Нет турка - нет проблем!

54

Анонимен

преди 8 години

Жалко за невинните жертви. Страшно нещо е тероризма.

53

бг

преди 8 години

Жалко за загиналите турци. Ние българите би трябвало да поднесем съболезнованията си в турското посолство и в консулствата.

52

Анонимен

преди 8 години

Ердоганеца се е престарал тоя път!Само той има полза от това да си плаши народа - иначе вече да са го свалили! - а сега има заплаха : по краварския сценарий но със терористи - кюрди!

51

s

преди 8 години

Винаги удобните кюрди. Колкото и да се стараят никой мислещ човек няма да им повярва. Успех на кюрдите в справедливата им кауза. Бог да прости невинните жертви :(

50

П.Петров

преди 8 години

Глупости ПКК ! Щом жертвите са чужденци атентата е на Даеш !Ердоган и Деватоглу не искат да признаят, че приятелите им от Даеш се вихрят на турска територия !

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 77Tochno taka. no tozi pat ne sa kurdite. Izrael pomaga na kurdite i niama logika da se vzriviavat do grupa turisti izraelci.

48

Анонимен

преди 8 години

Isliamska darjava stoi zad atentata v Turcia/ Ima trima ubiti izraelci. Kurdite ne praviat atentati sreshtu izraelski grupi. Celta na islamska Darjava v tozi atentat e bila izraelska grupa turisti.

47

Манафоф

преди 8 години

До 65 Доктор Сър ПичукМай сте с "обратна резба".

46

Анонимен

преди 8 години

какво ли ще направи ердоган, ако пкк набарат сина му, докато върти петролна контрабанда с ид?

45

пръц

преди 8 години

Сигурно така е било и началото в Сирия.Някой е дал бомби на опозицията,после автомати и ракети,за пет години не остана нищо.Асад се бореше срещу терористите и казаха че е лош.Ердоган е в същата позиция сега и измъкване няма.Ще му чупят кокалите един по един,и както вчера ще се оплаква но няма кой да помогне.Плана за близкия изток е предначертан.СА се оказа най мъдра от всички и просто се предаде без бой и така спаси много от своите граждани.

44

Анонимен

преди 8 години

навремето ира какви атентати правеше в англия...! пкк ряпа да яде. ама лондон като призна ирландия, атентатите приключиха и ира се разпадна. демек, докато мазния мустак не се помири с кюрдите, ще е виновен за всички жертви!

43

Анонимен

преди 8 години

Слава России !

42

Анонимен

преди 8 години

Това и Мехмед Завоевателя и Селим Страшния и Сюлейман Великолепния не са го и сънували, Турция налага условия на цяла Европа , която и плаща данък, докато в същото време налага санкции на великата Русия, която пуши нервно в ъгъла. И всичкото това без пушка ***(само една ракета въздух-въздух), няколко тира с изгнили домати, един два провалени сезона и доста кюрди преселение на по-хубаво място.

41

Анонимен

преди 8 години

Лафка е депесе , Булгартабак е депесе , Химко Враца е депесе , дори и лефски софия е пепесе, торци зме , торци зме