26

Анонимен

преди 8 години

Крадливи ***! Как не вие срам, бе! Как може, бе! Милиарди заеми, за да направите това! Долни крадци! В съда и народа от години не вярвам, но Бог да ви съди, евтини шантонерки, които смучете България!

25

Бойко не Борисов

преди 8 години

Да попитам знаещите, на тази отсечка една мутра не утепа ли друга мутра? Ако е така освен кръпките баш мутрата да направи курбан защото полтъргайста ще прави нови дупки и отиде та се не видя. В началото бяха грешки/ дупки/ на растежа, сега сме в етапа на растежа на грешките/дупките/ Дупки има всякакви и за всички.

24

Анонимен

преди 8 години

абе тя цялата Струма е за преработване ...наще строителни фирми само знаят да 'УСВОЯВАТ'' средства ..вчера я пусна Б.Б. днеска пак негови фирми ще я ремонтират ..а хората умират от глад и бес скъпи лекарства

23

сик

преди 8 години

Тая магистрала още не е е открита, но вече я кърпят. На какво ли ще прилича след "гаранцията" от производителя и къде ще са Бойко и Лилито за да ги качваме по дърветата?

22

анонимен

преди 8 години

Чак сега разбирам защо вдигнаха винетките...защото ги е срам да взимат такса за тези магистрали :)

21

Анонимен

преди 8 години

Купихте ли си сВинетка павлова за хубавите пътища?

20

ББ

преди 8 години

Какво искате за 16 милиарда + още 6 толкова.

19

Анонимен

преди 8 години

Ами нали затова онзи ден Тиквата изтегли нови 2 млрд заем. Предишните 16млрд не му стигнаха да нахрани всички гладни гербаджии, деформатори, протестъри и прочие.

18

Анонимен

преди 8 години

Кумунистически саботьори и къртици подкопават уличните и магистрални повърхности и уронват престижа на Бойко! На такива елементарни трикове ние българите казваме "Но пасаван"!

17

грубиян

преди 8 години

Сочното Лили какво казва по въпроса?

16

Васо

преди 8 години

РуснЯците и Путин стоят зад тая работа. Като ни нападнат да не можем да разгърнем танковите си армии и да ги прогоним заради тоя тъничък асфалт. Да ни злепоставят пред съюзниците ни от НАТО и ЕС. Пък тия последните и пари дали за това. Почти по 10млн. на километър. Ама що не го питат на парламентарния контрол за това гнЪсно вмешателство във вътрешните ни работи. И комисията да се сезира.

15

Анонимен

преди 8 години

Цялата работа на АПИ такава. А свинетка Павлова къде е тази гнус,да ни обясни как трябва да си плащаме на хайдуците от гербаджийските фирми?

14

Анонимен

преди 8 години

С на Пеевски фирмите толкос, хем скъпо хем некачествено..

13

художника

преди 8 години

Така е, като се търси най-евтината оферта и после пък се искат КОМИСИОННИ.Същото се случи и с мене преди години. Един от тия разглеждащи офертите ми вика:- Ще те уредя да го правиш ти, ама искам 10%. "Уреди ме", взе си комисионната и в последствие разбрах, че съм спечелил с най-ниската оферта.Е, набутах им евтини материали и след време половината от направеното им се разпадна.

12

е

преди 8 години

А сега пастирката и негово превъзходителство да върнат отрязаните лентички, ама публично, в присъствието на медийните ***.

11

Анонимен

преди 8 години

Е сега нагло пак ще ни кажат ,че ремонта ще е за сметка на изпълнителя.А ограниченията ,обикалянето и нервите на шофьорите за чия сметка ще са.Как може нещо построено преди месеци вече да се руши и то без да има има природни бедствия.Всъщност бедствието в България е едно и то се нарича -ГЕРБ-нагли ,крадливи и дошли на власт с гигантски фалшификации

10

Анонимен

преди 8 години

Същото е и с новия обход на Монтана, открит малко преди нова година. Асфалта вече се рони, няма мантинели, а е доста високо и е въпрос на време да падне някой при мъгла или поледица, възлите са проектирани по безумен начин, недовършени.....Същото е и при Берковица, обхода.Никакви видими от далеч означения и знаци, завой на 90 градуса без мантинели, 3 метра висок, и е въпрос на време само...........Абе, гербаджийска работа.

9

Анонимен

преди 8 години

Искате да кажете струва 358 722 000 лв, а не както сте го написали 358 722 000. Млн лв, което е повече от трилиони май :).

8

не'ам нерви

преди 8 години

NO COMMENT - ( разг.) нямам какво да кажа по въпроса! Всичко е ясно! Асфалт не се яде, но от него много се краде! Ха сега де, накъде?

7

м дааа

преди 8 години

Едно време гордост бяха Аспаруховият мост ,Витиня - родно строителство и проект , а сега в земята да потънещ от срам