43

me

преди 8 години

Според мен самолетът не гори, докато пада, а това са светлините от колесника. Скоростта е твърде висока, но при положение, че е имало силен вятър, всичко е възможно. Предполагам, че не е изхвърлил горивото, за да има възможност да кацне другаде ако не успее и при втория заход. Но гадното време си е гадно време. А може да е имало и технически проблем.

42

до 51

преди 8 години

Пренасочен е, но екипажът отказал. Други въпроси имаш ли?

41

Djdjн

преди 8 години

Няма такъв Боинг 738 бе, смешни драскачи. Моделната номерация е 737-800, образовайте се.

40

Марко

преди 8 години

До Анонимен 56Точно така, именно терористите са поръчали лошото време, след това са попречили на екипажа да кацне при първия опит, след това са го накарали да откаже кацане в Краснодар, след това са го накарали да кръжи два часа над Ростов и накрая - БУУУУУУУМ!Сто процента - терористичен акт, терористите така правят!

39

Анонимен

преди 8 години

Кого се опитват да заблудят руснаците и какво крият? Има видео на което се вижда, че самолета пада неконтролируемо с голяма скорост ЗАПАЛЕН на земята. Траекторията му не е като на самолет, който се приземява аварийно. Траекторията му е на самолет който пада неконтролируемо към земята! Ето го видеото:https://youtube/watch?v=resmD0PSzHs100% терористичен акт.

38

Анонимен

преди 8 години

иван костов е виновен

37

Анонимен

преди 8 години

Джафкащите пудели пак почнаха с простотиите си по Запада и Америка. Не спряхте да ръсите простотии при такава трагедия.

36

Анонимен

преди 8 години

Страшна трагедия! Бог да прости загиналите!

35

Анонимен

преди 8 години

Интересно, защо не е бил пренасочен към Краснодар, там времето същото ли е било в този момент?

34

Марко

преди 8 години

До АнонименСамолетът кръжи два часа именно за да изразходва по-голямата част от горивото. Това е задължителна предпазна мярка преди предстоящо проблемно кацане!

33

Анонимен

преди 8 години

Самолетът е кръжал 2 часа около летището заради тежки метеорологични условия. Може и от толкова кръжене да е свършило горивото... и пада като круша както се вижда на видеото.

32

Анонимен

преди 8 години

Трагедия. Работя в момента в Ростов. Времето е ужасно. Цяла нощ валя като из ведро и има силен вятър. Трябвало е да кацне в Краснодар половин час на юг.

31

Анонимен

преди 8 години

Както гледам това е падащ горящ самолет, само не и кацащ *** пак искат нещо да излъжат света

30

Нали

преди 8 години

До АнонименСамо Ейрбъс...дада както и купи си .. Пежо..Ситроен..Рено...Както беше казал един майстор с табелка на сервиза му...ЗА ремонти на коли с емблема на Котка...Елха и В.гина не ме търсете...

29

българка

преди 8 години

Боже мили, спаси света -.Хората гинат като мухи.Пожали ги тези хора, независимо какви са, каква вяра изповядат и на колко са години.Моля те.

28

Анти

преди 8 години

Дано тия Руснаците да са от типа БОГАТИ БЪЛГАРИ които ходят в дубат на "ПОЧИВЦИЧА" и после не спират да говорат за това в продължение на цялата година...Такива хора не ни трябват..Като се има впредвит че много Руснаци също са суетни като Българите..Цитирам..да е напомпан батка...с голема черна кола с черни прозорци...манталитен...почивки мочивки пари...така им се пада...и на Българите които ходят в Дубай също...ШЕ ми почива той в Дубай докато едно момче под моста на влюбените в СФ стой без ядене

27

Анонимен

преди 8 години

До ЗападноевропеецЧужденците на борда са били общо 11 души, включително екипажа, който е бил съставен от граждани на различни страни.

26

Анонимен

преди 8 години

Пръв ще изчезне Западноевропеецът. Понеже екипажът е бил от западноевропейци.

25

Berlin

преди 8 години

Ужас! Горките хора!

24

i'm

преди 8 години

На видето този падащ обект, изглеждаше като метеор. Ако е било самолет, значи нещо се е объркало още във въздуха. Очевидно е, че скоростта е твърде висока за кацащ самолет, а ъгъла твърде голям . Изобщо...Падна си като камък! Жалко за хората!!!