34

.

преди 8 години

Интересно е кой ще плати на адвоката, защото тоя точно не работи за 30 евро на час, а арабела със сигурност не може да си го позволи.

33

.

преди 8 години

До Анонимен 35По тази логика защо лекарите ще го лекуват?

32

Наблюдател

преди 8 години

Тез помагачи кво ги правим?

31

Разбирач

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Не е една година, а четири месеца. И все пак го заловиха, въпреки всичките му помагачи и приятели. И причината да го хванат е че го търсеха. Ама истински го търсеха!

30

Анонимен

преди 8 години

Аз съм потресена и възмутена от тези жалки кръвопийци адвокатите. Ще го защитава ? От кого ? Срещу какви пари ? Всичко ли се купува с пари ? Утре на този адвокат ако му отстрелят децата и жената, пак ли ще ги защитава тези *** ? За повече пари може би ? А нас кой ще ни защити от такива като този от снимката и от продажните адвокатчета с жалки и алчни душички - може би освен пари, са им обещали 40 девици в рая. И откъде ще се вземат парите, за да му платят хонорара ?!?

29

Анонимен

преди 8 години

До Горкото момченцеНе го " мисли ", ще се намери кой да му покаже пътя към ада.Затворниците имат свой, да го наречем - морален кодекс - и раздават справедливост винаги, когато трябва. И този ще си получи заслуженото.

28

Горкото момченце

преди 8 години

Ще бъде осъден на доживотен затвор без право на замяна.В килията муклиматикът ще е настроен на само 20 градуса Ц;кабелната телевизия ще есамо с 50 канала; храната му ще е от арабски ресторант близо до затвора,че иначе току-виж му дали свинско;ще му бъде осигурена библиотека-коранът на арабски,френски,немски и английски;в тоалетната на килиятаще има биде и топла вода 24 часа;ще има безжичен интернет и лаптоп.Ако случайно бъде лишен от нещо,може винаги да осъди в Страсбург Франция!Мъка!

27

Анонимен

преди 8 години

Да каже момчето кой му плати...

26

тя

преди 8 години

Може би е имал основание да заложи живота си!

25

Анонимен

преди 8 години

Едно пишлеменце по анцуг и с качулка разиграва великите Франция и Белгия няколко месеца. И няма никакво доказателство за връзката му с ИД или пък на симия атентат в Париж че е организиран от ИД - само декларации. Но затова пък сега има войници с авто,ато по улиците - да пазат евроатлантизма. И хората дори се радват, че има войници.

24

Mitko

преди 8 години

#17 Съгласен съм с това, че наказанията не са еквивалентни, на това, което е причинил на толкова невинни хора. Едно от малкото неща, което ни различава от тези "диваци" е правото на справедлив съдебен процес. Мерки трябва да се вземат, но нали сме ЕС, всичко се случва бавно и трудно се стига до крайни мерки по каквито и да е въпроси...

23

Анонимен

преди 8 години

Хъ, тоа колко блЕзнаци Хима по маалите! Хъъъ

22

Еж

преди 8 години

До читателВерно, ама и тези местни са имигранти или потомци на.

21

Наммм

преди 8 години

Този лулю ако е взривил Париж, значи това е краят на Францата. 100 истински командоса ще й видят сметката.

20

Умен

преди 8 години

До перковцитеДа обвиняваш Путин за атентатите в Париж е толкова нелепо, колкото да обвиниш Обама за атентата в Сарафово. Също така това е признак за поразклатено психическо здраве. Покажете на личния си лекар тези ваши коментери и го помолете за направление при специалист.

19

Анонимен

преди 8 години

До читателНай-опасни са хунтаджиите от Москва, организирали кървави атентати във Франция и Турция чрез джихадистките си маши от Сирия.

18

читател

преди 8 години

1000,2000,10000 ислямисти влезнали в Европа а кланетата си са организирани от местни.Кой е по-опасен-сириеца(че може да е ислямист)или ''цивилизования,възпитан'' французин?

17

до 11

преди 8 години

ти си прекалено заблуден човек.

16

У главу и айде

преди 8 години

9х19мм luger струва 0.75 евроцента.... И край...

15

Анонимен

преди 8 години

Добре дошли в Еврабия, където терористи идват, избиват стотици, после биват изправяни пред съд, с най-добрите адвокати на тяхна страна. Има нещо сбъркано в цялата система. ЕС се проваля от собствената си простотия. Миналата година по официални данни е имало над 4000 бойци на ИД, заедно с "мигрантския поток". С тази политика, краят на ЕС *** на вратата.