97

таласъмче

преди 8 години

Благодарение на злобата и омразата сме оцелели !А толерастите нека споделят евроанадолските си ценности някъде другаде!!

96

Анонимен

преди 8 години

Много злоба в този малък, жалък , дребен, вреден, граблив, ленив, лъжлив, народ бе, много злоба. А злобата убива, понякога човека, понякога цял народ. От злоба ще изчезнете...Останаха още около 20 тина години и по-вече няма да ви има. Само по отделни резервати ще живеете за да ви покажем на sveto какво е това в един човек, в един народ да се събере всичко пошло...

95

t-rex

преди 8 години

До Анонимен 132По-*** анализ на ситуацията не съм чел. В момента Турция е по-изолирана отвсякога, навсичкото отгоре се влошава и икономически.

94

Георги Шопов

преди 8 години

Ес клекна.

93

Анонимен

преди 8 години

Това и Сюлейман Великолепни не го е сънувал, Турция налага условия на цяла Европа , която и плаща данък, докато в същото време налага санкции на великата Русия, която пуши нервно в ъгъла. И всичкото това без пушка ***(само една ракета въздух-въздух) и няколко тира с изгнили домати.

92

Анонимен

преди 8 години

Защо и трябва на Турция тази сделка? Вместо да пусне всички мигранти да си ходят където си искат. Който иска да ги приема който иска да не ги!

91

до тези дето мрънкат

преди 8 години

стига мърморене. Като не си способен да защитиш нещо друго, поне се радвай, че ще имаме глътка въздух след ужаса, който ни бяха стоварили. За това време(предполагам няколко години) ще имаш време да преосмислиш нещата на спокойствие. С мрънкане не можеш да преместиш и една троха. Научи се да гледаш позитивно. Другата алтернатива не е желателна-инфаркт или мозъчен удар. И двете не са решение на проблемите ти.

90

до 116

преди 8 години

Какви образовани бе? Кой образован би тръгнал по този начин с такава компания? Ха!

89

9К51

преди 8 години

Дааа .. ЕС-а яко го загази, защо му трябваше да разбутва арабските диктатори, диктатори ама светски .. сега ще си сърба попарата! Брюкселските чиновници се опитват да се пазарят с турците, само че пазарлъка е е измислен на Капалъ чарши, не в Брюксел, така че ЕС-а ще е винаги губещия в тая сделка! Лошото е, че и ние ще го отнесем покрай Европата, с нашенската си и без това беднотия, пак взехме кредит за 2 млрд. евро ... и от тях ще дадем 6 млн. на агите ... логика!?

88

Сиси

преди 8 години

Турците са най- големите наглеци!

87

Анонимен

преди 8 години

DW-СОРОС Е СИВИЯ КАРДИНАЛ В ЗАДКУЛИСТНАТА СДЕЛКА НА МЕРКЕЛ С ЕРДОГАН. НАЙ -ВАЖНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА ЕС ЗА БЕЖАНСКАТА КРИЗА ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ СЪДЪРЖА В ОФИЦИАЛНИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ ,НО ПРЕДСТОИ ДА БЪДЕ ОСВЕТЕН .ПРОЕКТА ИМА ВРЪЗКА В ВЕЧЕ ПОСТИГНАТИТЕ ЗАДКУЛИСТНИ ДОГОВОРКИ И ПЛАНОВЕ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ГАЗОПРОВОД ОТ КАТАР,КОЙТО ДА МИНАВА ПРЕЗ СИРИЯ И ТОЙ ДА БЪДЕ АЛТЕРНАТИВА НА РУСКИЯ ГАЗ ЗА ЕС КОМЕНТИРА НЕМСКИЯ ВЕСТНИК ДОЙЧЕ ВИРШАФТС НАХРИХТЕН.

86

Анонимен

преди 8 години

Името "***" (не се знае защо е забранено в този псевдо форум) идва от наименование на областта ТИГАН, в подножието на Казвказ!

85

Анонимен

преди 8 години

Турски гени няма. Турците нямат дори тЮркски гени. Това е една боза, *** и за разлика от тях българите имат съвсем различен генофонд. След 5 века турско иго, аз лично нямам нищо турско, нито славянско апропо. Всеки с повече мозък в главата да започне да се интересува от генетика, а не от литературна итория! И въобще не ме интересува дали Османката империя е била толкова велика, важното е КАЧЕСТВОТО на управление, а такова може да се види най-вече при прабългарите! Айдеее

84

Анонимен

преди 8 години

Турците много яко опънаха евро гейовете. Да плащат за поразиите които направиха САЩ в Ирак, Сирия и Либия.

83

tur4in

преди 8 години

za6to bilgarskite dumi upotreblavate turski dumı za6to?

82

Гого

преди 8 години

Турция е троянския кон на САЩ в ЕС(розовобузите, луничави даунчета от острова също). След като яко ни клатят отвън, американците решиха да прекарат европейците и отвътре - референдуми за отцепване на английските даунчета, атентати, вълна от емигранти, добре организирана от ***, какъв ли ще е следващия им удар срещу истинската демокрация? Империята на злото не търпи нещо положително да се пръкне някъде по света, трябва веднага да го унищожи иначе янките не спят спокойно.

81

тя

преди 8 години

Тия *** европейци неразбраха ли , че с турците не могат да се правят сделки!

80

tur4in

преди 8 години

tc nıkoga ne e izmamil nikoy no sega neznam!!! no viye zaslujavate.

79

tur4in

преди 8 години

XA XA XA XA KAK PREKARHME EVROPA AMA XA XA XA

78

Анонимен

преди 8 години

баба меркел се уреди . от турция ще си подбира мигрантите и те естествено ще са хора с образование а за нас ........ *** с по пет деца каквито си ги имаме достатъчно да ги храним.