9

Анонимен

преди 8 години

Колкото осама събори трите кули, толкова и тоя пич е извършил атентатите...

8

BG

преди 8 години

Дали е успял да унищожи руския паспорт?

7

анти орда

преди 8 години

Ей сега ще лъсне з***сника на Кремъл!

6

Анонимен

преди 8 години

Бабо Меркел где така? - На джамия, Мустафа.

5

Ян

преди 8 години

Какво се радват тия? Голяма част от Европа (т0ле.р***стката и част) е пълна с такива като тоя. Това дори не може да се нарече пирова победа а самия факт, че е открит едва сега след толкова много време дава ясен знак какво е положението. Радвайте се когато осъдите един от главните виновници за положението в Европа с мигрантите - Меркел за престъпления срещу човечеството.

4

Анонимен

преди 8 години

Много корав се оказа тарамбуката,направи за смях тайните служби на редица държави,хехепак Шарли пак парижки шансони.Вечният въпрос,ако Земята се върти ,защо Луната се вижда само от едната страна???Правят ви на гкупаци хора

3

Berlin

преди 8 години

Браво!

2

Анонимен

преди 8 години

Хванали са ама друг път! Международния тероризъм не може да бъде победен и това е ясно на всички. Колкото повече агресия има от страна на световните сили, толкова повече тероризма ще се разраства и повече атентати ще има. Тероризма е като ламята от приказките с многото глави. Като и отсечеш едната глава, и веднага и порастват две нови. Исляма ще превземе всички "бели" държави, и това вече е необратим процес предвид демографията. Който живее или пътува в западна Европа знае за какво говоря.

1

Анонимен

преди 8 години

kolko rusofila rabotqt v redakciqta