7

Петър

преди 8 години

Яжте редовно сирене.

6

Анонимен

преди 8 години

Тия благодеяния ми намирисват на връщане полека към отвратителния социализъм. Не, ще си ходя без зъби, но никога вече социализъм! Никога! Аз съм Ибо Минджев, оня от школата в Подмосковието, на когото му се губят 7-8 години около 1980 от професионалната биография. Затова - долу символите на социализма. Долу! Заедно със зъбите ще вадим и спомените на българина за достойната заетост, за безплатното образование и здравеопазване, за парното за 15 лева, за безопасността... Смърт на "носталгията"!

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Глynak, де го чyкаш, де се пука...Да каже и то нещо ...

4

Анонимен

преди 8 години

Българинът дава мило и драго за дом.си любимец като опре до ветеринарния лекар ,но да си излекува зъбите-нанайсе.

3

SA

преди 8 години

Като не си мият зъбите да им падат бе!Скоро казаха,че всеки четвърти не си мие зъбите всекидневно-е каквато и здравна система да имаме,няма как да стане с мизерници!!

2

Altego

преди 8 години

""Оралното здраве на българите не е цветущо, но сновната причина за това е културата на хората", каза още Миланов"Не, уважаеми Миланов, не е културата - имам два мъдреца за вадене, криви, ще трябва да е хирург - казаха ми, около 200-250лв. То, ей така се вадят 250лв от джоб, нали? Пък сметките ще ги плащам следващия месец... Аз ще се оправя някак, обаче как ще се оправи леля Гицка или бай Димитър, дето са по на 400-450лв заплата? А при пенсионерите, където е най-зле положението?...

1

<3

преди 8 години

Страхотен бонус,ане би ли могло и година след раждането да речем или е твърде много?