91

Анонимен

преди 8 години

КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?ЗАЩО СЕ ДОПУСКАТ НЕЛЕГАЛНИ СБОРИЩА МЮСЮЛМАНИ, ДАЛИ САМО СЕ МОЛЯТ ИЛИ КРОЯТ НЕЩО ПОВЕЧЕ?

90

Анонимен

преди 8 години

Мюсолманите да вървят в мюсолманските държави.В християнска България не ги желаем.Всеки своемуто,да не посягат на нашето защото Бог им дава знаци-целия Близък Изток се тресе от военни действия но те продължават да нахалстват.Бог забавя но не забравя.А когато раздава правосъдие става немилостив..

89

qwerty

преди 8 години

религиите са вредни за цивилизацията.

88

pisnami

преди 8 години

Nay prokletata naciq - tova e balgarskata !!!!!! Mrazqt vsichki a ne vijdat sebe si

87

ПОРЕДЕН

преди 8 години

До mambaомбре добре си го пеистнал то кавичките се виждат де...ако не си спомняш това е част от реч на Путин към малцинствата Русия...става и за В България... в която още се казва че Русия няма нужда от малцинствата а те имат нужда от Русия и там още да спазват руски закони в страна говореща и пишеща на руски език и так дале ..и зааършващо независимо колко силно крещят думата дискриминация...

86

технократ

преди 8 години

Младите хора трябва да учат естествени науки-математика физика,биология,а не да се занимават с религия.Защото ако днес живеем по удобно от хората преди 2000 години това го дължим на инженерните науки и инженерите.Естествените науки карат човека да мисли,да съобразява,да разсъждава и никога да не вярва сляпо на някого.Точно сляпата вяра е целта на религиите.Замислете се например защо сляпата вяра не вирее в страна като Япония например.

85

Джан

преди 8 години

Искат 3, да не останат без 1!

84

контра

преди 8 години

А мият призив е: НИТО ЕДНА ДЖАМИЯ В СОФИЯ! АМИН!!!!!!!!!!!!

83

анонимна.

преди 8 години

Само да знаете колко е страшно да се обърнеш и зад гърба ти с една цепка на очите да те гледа животно цялото в черно.Инфарктна ситуация.Крайно време е пазарджишкия кмет да прогледне, ако ли не да му купим 3Д очила.

82

АНОНИМНА

преди 8 години

А защо не двадесет църкви в Анкара? Така аз съм съгласна.

81

Анонимен

преди 8 години

В България няма малцинства, тъй като граничим с български общности при орязване на територията ни. Не бъркайте етнос с малцинство. Някои хора го правят умишлено.

80

Болди

преди 8 години

Първо, такова нещо като "радикален ислям" не съществува, по простата логина, че ако съществуваше то тогава трябваше да има и "нерадикален ислям", а това е оксиморон! Втората огромна заблуда - исляма е религия, едва ли не като всички останали религии - а той не е религия! Исляма е един сатанински култ към смъртта.

79

озарен

преди 8 години

Защо Япония няма проблем с мюсюлманите? Много просто, там исляма е забранен и точка. Не могат да живеят там, не могат да се женят за японци, нямат право на работа и закупуване на недвижима собственост. Коранът е забранен. Дори Япония не поддържа дипломатически отношения с мюсюлмански държави. Май им е зле!

78

озарен

преди 8 години

Българите сме били нетолерантни, протестиращите- все бандити. Ама нека го погледнем от друг ъгъл. Тук живеят и арменци и евреи, а от последните 25 години и доста китайци. А бе що веднъж не стана някакъв проблем с тях, защо никъде няма протести или искра на негативно отношение. Европа е пълна с всякакви националности, ама само с мюсюлманите проблем и пак те милите в нищо не са виновни, другите били ксенофоби, расисти и какви ли не. А бе погледнете целия свят- има ли мюсюлманин- има проблем.

77

2

преди 8 години

Трябва да има поне 10 църкви в саудитска арабия , за да има къде туристите да запалят свещ. На това трябва да се обърне внимание . Не може толерантността и търпимостта да са еднопосочни. А колкото до религията- тя е само повод за подмяна на културата. Виждал съм как при наличието на две джамии в малко село всички мюсюлмани се молят в кръчмата.

76

mamba

преди 8 години

В България живеят българи Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в България трябва да говори български език и трябва да уважава и спазва българските закони. Ако някой иска Шериат, да отидат в държавите, където това е държавен закон.Няма кой да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация.

75

Анонимен

преди 8 години

Не ви щем тукааа, не разбрахте ли. Баба Меркел и тя не ви ще, никои не ви иска. Авропата и тя не ви иска, чичко Путин и на него не му харесвате. 500 г. осквернявахте народа ни, убивахте, палихте, клахте, измиите си устите и да не сте посмели да изричате нищо, вън от родината ни. Тук се чете и пише с А Б В и палим свещ за здраве . Амин!!!

74

Анонимен

преди 8 години

Българите сме чувствителни на тема ислям, защото сме единствената народност в Европа била под игото на ислямска държава половин хилядолетие.Чувствителни сме,защото 15% от населението на БГ са мюсюлмани и10% роми.С право сме чувствителни, защото прогнозите за 2050г е християнското и мюсюлманското население на света да се изравнят по брой,а в нашиия случай българския етнос ще е малцинство с страната си.Кой си прави експеримент със целия свят и защо?

73

Лилит

преди 8 години

До Лилит"Преди де е разрушат" да се чете "преди да ги"....

72

Лилит

преди 8 години

До АнонименОтлична идея! Няма как да се осъществи, защото е икономически неоправдано. И ще ни е трудно за поддръжка, дори и като кадри. Аз бих си пожелала да видя поне паметни плочи на чий светец е била посветена църквата в Истанбул преди да е разрушат до джамия.