12

Анонимен

преди 8 години

Червена кукувице,РБ беше създадено оснопвно от ДСБ и Гражданската квота с една цел - РЕФОРМИ. Ти,др.Пръмова,даже не си направи труда да си закараш червения *** в деня,когато оставихте Министъра на Правосъдието сам срещу обединената глутница на Агент Гоце,Агент Сава и Агент Буда.Така че за всички нормални хора в България е естествено Реформаторския блок да остане на тези които се борят за РЕФОРМИ, а ти и другото ***-Лукарски да излезете от Блока и да отидете да лижете герберските ***!

11

Нов пуч

преди 8 години

Нормално би било ДСБ да атакуват БСП и ДПС. Но ДСБ атакува ГЕРБ и РБ...в чието правителство са. Но те измислиха шизофренното На власт-в опозиция, защото искат да свалят правителството.Кой играе тогава за ДПС и БСП и кой се кани да прави правителство на малцинството (БСпр ДПС, Лютфи, Кадиевата Ненормална България и още някой отрепляк) а ла Станишоглу?Отговор: ДСБ.Това е заговор срещу правителството.Атанасов, Радан и останалите пучисти трябва да бъдат срочно прибрани за заговор срещу държавата

10

Верту

преди 8 години

Абе тая не ви ли прилича на Ози Озбърн? Плюс-да, минус-не. Ама преди да дадете минус го вижте добре в гугъл.

9

Няма ляво няма дясно

преди 8 години

Кунева, ген Атанасов ви каза, че няма да излезе от властта и ще бъде опозиция. Атанасов заяви, че няма да стои на последния ред в парламента, няма да се откаже от мерцедеса, охраната, чужбината на народен гръб. Те са във властта, във властта са и ... са опозиция на себе си... Т.е. всички благини на едно място, пък вие правете каквото искате, ДСБ докопа ли властта, с кръв ще я пусне само. Не виждате ли, че са се засилили да свалят правителството и да се кавчат с Няма ляво Няма дясно на цяла власт

8

Анонимен

преди 8 години

Гледам го Радан Кънев по телевизията и ходи като е..н . Това чудо е срам за Българската политика . И има наглоста да ръси мозък и морал без да го има . Егати и лимонката на БСП .

7

Анонимен

преди 8 години

ТО НЯМА ТАКАВА ФОРМУЛА ДА ИМАШ 2 ИЗБИРАТЕЛЯ И ДА СИ В УПРАВЛЕНИЕТО НО НЯКАК СИ СА ТАМ КАКВО ТРЯВА ТУК ДА СЕ РЕШАВА КАКВО ПЪК НЕ И Е ЯСНО НА ТАЯ АЙДЕ КАЖЕТЕ ВИЕ ЗАЩО СТЕ ОПОЗИЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ДСБ ??????????

6

Ха де!

преди 8 години

Ама ние това питане го питаме от ден 1, когато Радан каза, че излиза в опозиция! Колко време ви трябваше да подгреете, че такова животно в нормалния свят НЯМА! Само тук си играете на бизнес в политиката и риете глави в пясъка вече колко месеца? Кръстете се бизнесмени и аут от парламента, че срутихте всички правила и птредстави за нормалното!

5

Анонимен

преди 8 години

Уважаеми писачи на статии, само да ви посъветвам да спрете вече с ползването на термина "скочи".Толкова е изтъркан, че напомня на времената, когато се пробваха първите бели лястовици в първите "демократични" вестници след 10.11.Днес звучи направо селски.

4

Анонимен

преди 8 години

Мазни борби за кокала . Зрелища и мухи за народа

3

Анонимен

преди 8 години

"Няма такава формула като сегашната, смята тя"Всяка формула, която включва нещо различно от "Кунева ,затвор за дълго" е абсолютно неприемлива и неестествена!

2

Hiter

преди 8 години

Той Рамадан хем е напуснал ДСБ хем им е лидер, хем е в опозиция хем е във властта това само в бг може да стане все пак сме Булгар_истан !!!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Още някои неизказал се ??? ,Дайте думата на Яне Янев и Жорж Ганчев а извън шегата всички сте оплетени като свински черва в далаверите