21

Анонимен

преди 8 години

Тия парясници не е ли време да дундуркат унучето вместо да се праят на политици? ама де пуста лакомия де!И стига сте ги разкасявали с фотошопа че рапоня ще получи усещане за жена!

20

Съвет добър

преди 8 години

Бъчварова, вместо да че чудиш, прибирай бързо в кауша, където им е мястото, заговорниците срещу правитилството и им повдигайте обвиненията. Не виждаш ли, че това е организиран заговор срещу реда и спокойствието в държавата, за сваляне на законното правителство и хвърляне на България в хаос, дирижиран от олигарските Прокопиев, Кадиев и пр., с финансовата помощ на фондация Америка за унищожението на България?!

19

удивен

преди 8 години

Радан Кънев как издържа този човек на такава помия, която се лее по него? Ненчев и той. Дивя се на бг- пресата.

18

Анонимен

преди 8 години

Добър ден другарко варелова,това го кажи на твоя гн Премиер.Всички ви научи да мамите крадете и лъжете.

17

da

преди 8 години

Чудно нещо, аман от глупости! Боже! Другото чудо е, че близалките имат сертификат, че ЦЯЛА България ги обича. Това черното бяло не може да стане. Стига вече! Дивя се като чета пресата.

16

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова, а ти какво говориш??Освен да заплашваш хората, че ако ви критикуват, това ще е атака срещу националната сигурност??Какво говориш ти? - Социоложка, начело на МВР???Само фактът от това е абсурден. Ще ми коментира тя и напада...в гадния, типичен ченгиджийски, герберски стил.

15

Вампирът ДСБ

преди 8 години

А защо изкопахте от гроба ДСБ, където го бяхме погребали? Сега всички си имаме един Франкенщайн, един вампир! Вместо да му забиете кол в сърцето, вие ГЕРБ възкресихте този вампир, който краде и пие човешка кръв!Кой ще ви прости или оправдае за това?Сега ревете. Ревете. И вие да ревнете, защото ние ревем от турски ваксини и тъпни в здравеопазването което подарихте на вампира ДСБ, от унижения и мизерия в отбраната, от лъжи на куб за съдебна реформа...

14

Анонимен

преди 8 години

Така е другарко експерти няма и ти не си никаква експертка, а случайно там попаднала въпрос на време е да хвръкнеш като коркова тапа от шампанско. Bсеки ден показни убийства и грабежи а полицаите стачкуват и си чоплят носа може да си нагла но за сметка на туй си и ***.

13

Анонимен

преди 8 години

Крещящо недоразумение, както цялото управление.Заслушайте се в постния речник на тази женица.В маниера на изказа й-процеждане през останалите й зъби, защото знае, че лъже.Психология.

12

ЦРУ

преди 8 години

Вие си приказвате а българските тайни най-най-тайни служби, разчистват издънилите се в ДАЛАВЕРАТА и близките им със специални оръжия и препарати които не оставят следи и не се откриват от патоанатомите (но всчики измират от инфракти) няма държава! Има само една всепроникнала вездесъща МАФИЯ ЕНИЧАРСКО ПОЛИТИЧЕСКА! ЗАЩО БУДА *** НЕ УВОЛНИ КАЛИНКАТА ПАЛАВА ЛИЛЧНА ПАВЛОВА? НАЛИ ПО НЕГОВИ ЗАРЪКИ Е РАЗДАВАЛА ПОРЪЧКИТЕ? ПРОКЛЕТ ДА СИ *** ДО СТОТНО КОЛЯНО! ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ БЕЗСМЪРТИЕ!

11

Анонимен

преди 8 години

"Според Бъчварова е очевидно за всички, че има напрежение в коалицията, но въпреки това правителството работи много добре и засега не се очертават предсрочни избори."Тя знаела и вицове, браво!

10

Поверие

преди 8 години

В България си имаме една проказка; "Гарван Гарвани Око не Вади". Но с течение на времето тази приказка се измени в неизмерими размери до следните редове; "Некадърник (на неподходящо място) усилено и безспирно плюе по Некадърник (на друго неподходящо място)" Поговорки или не,те са убийствено верни. И като се замисли човек в България-страната на мафията корупцията и разврата не може да очакваш друго някакво поведение от некадърни и *** кифлочи. (Кифлоч - изядена и повърната кифла)

9

Стар

преди 8 години

Гербери, гербери, цвъцковчита ненагледни, тя държавата ви потъва, нямяте пари да се усмихните, тръгнахте с ДСБ да се занимавате, но не е там причината в тапирството ви е причината, на тъпия друг му пречи.

8

Анонимен

преди 8 години

Гепаджийте усещат ч е края на мути идва а от там ще свърши и гепенето. А после?

7

Анонимен

преди 8 години

И какво ще направите ще уволните всички дето сте ги назначили като експерти, много интересно защо ги назначихте. Престъпниците шетат тая тръгнала ДСБ да оправя.

6

ХА ХА

преди 8 години

Театъра е пълен! Тия от ГЕРБ дали сами си вярват на постановките? Иначе и с помощта на услужливите и сапунисани медии целта ще бъде постигната! А именно, да се всее раздор в РБ. Борисов е много добър в използването на принципа "разделяй и владей"!Но мислещите хора е трудно да ги подлъже с тия постановки!Некадърници!

5

Анонимен

преди 8 години

А ти,Бъчво,само говориш и НИЩО не правиш!

4

Арена

преди 8 години

Кви са тия маймуни бе? Направихте го на цирк тоя парламент, думите ви нямат никаква стойност. Чудя се ако един се реши да гръмне между очите някой от тия дали няма да си затворят устите най-после. Ама толкова ни стига смелостта стигаме до парламента и се самозапалваме.

3

аман

преди 8 години

Тез пък не излязоха от тв студията . Медиини звезди

2

Анонимен

преди 8 години

Всички сте такива! Говорите едно- правите друго и в последствие обвинявате народа, че не ви е разбрал правилно. За късопаметни ли ни вземате г- да управници?!? Всяко търпение си има ресурс...... Ако не знаете да ви кажа....