20

gost

преди 8 години

то пък един саит като оня де си зел кабелен усилвател и дразни хората маломие на маиката природа да се покаже че разбира от техника ама тия в зора не знам такива как ги траят с интригите и клюките кои кои е

19

gospodin

преди 8 години

Абе тия луди ли са. В нашата мила родина ако дойда и няма да знаят какво става. Че тука или пиеш, или си пиян, или изтрезняваш. Ако ти не пиеш оня дето ти пише на телефона със сигурност е пиян. Къде обичаме да пием ли : Където сипват. :D

18

Жена

преди 8 години

25, иначе и аз така си мислех дълго време и смятам, че доста хорица правят същата грешка, да си въобразяват, че няма друга такава муцуна като тях, че са уникални, невероятни, незаменими, неизмислими, неповторяеми, ама истината е, че не е така. Има насподобни и колкото по-бързо го схванеш, толкова по-лесно ще мине живеенето.Фактът, че някой припознава някой друг в мен е достатъчно показателен.

17

Жена

преди 8 години

25, и коя съм аз?

16

Анонимен

преди 8 години

Тоя Набил Хюсеин да не е братчед на Набил Еженати? За един преател питам...

15

Анонимен

преди 8 години

аз пиша пиян само в тоя сайт, иначе никой няма да ме разбере

14

Жена

преди 8 години

21, как какво!? Твоята волна и единствена програма! Хващаш си туитчето и отиваш да туитнеш съпругата си. Кратичко и елементарничко като за теб и за нея. Туитърчетата на кака те. Няма ли да се туитне некоя пиарче най-накрая! Хайде време ви е!

13

Жена

преди 8 години

20, освен желанието ти за сексуално общуване, изразено по един ***-ашки начин, нещо друго имаше ли, което трябва да разбера? А, да и обърканите ти изречения съдържащи местоимения и хвърляне на боб кой коя е и тя ти ли си или той тя ли е или една много ли са и такива ясни точни и конкретни...

12

Треперещ пияндурник

преди 8 години

Ауууу и ся ко праим!?;)))

11

Жена

преди 8 години

20,не споря с теб. Пиша ти какво виждам,че показваш, според начина, по който възприемам коментарите ти. Тук cъстезание за умни и пр-ости няма. Никоя комуникация, независимо от тона й не е спор за умност и простотия. Тя е винаги за това да се достигне до момент, в който всеки е казал своята истина и тя е чута и разбрана от отсрещния. Ако това не се случва,ползата от комуникацията е нулева.Не винаги по-умният отстъпва.Често отстъпва по-умореният, по-неаргументираният, по-страхливият, по-тихият.

10

Жена

преди 8 години

19, и как точно трябва да ти отговарям, че да се впиша в представите ти за нещо над "чудовище в женски образ и разярен звяр в спокойна обстановка"? Така по женски ли:"о, тъкмо си го извадил, ела да ме помилваш с твоЙто шибанелче! Толкова съм впечатлена от начина, по който се обръщаш към мен. Разтрепервам се всеки път, като напишеш "***","пачав-роо", "помияркееее". Толкова е мъжествено, толкова е разтърсващо, толкова е възбуждащо, толкова е, толкова... Какъв екземпляр! Оууу!"

9

Анонимен

преди 8 години

Че аз като съм все пиян,това как ще ме разбере?

8

Жена

преди 8 години

Аз от туитър не разбирам. Прилича ми на място, където ти ограничават символите до размер на тъкмо си почнал и.... свършва. След което някакви недовършени гениални теб подобни краткопиш...писковци ти ретуитвът недовършванията и всички се чудят да се пулиш ли да мъдриш ли, да плюеш ли. Да си Аинщайн да пишеш кратки гениализми, ама да си АинПухльо или АинКухла с претенции...аре моля ви се!

7

fvdfgf

преди 8 години

Хм. Понякога пиша по някой туит посред нощ, като не ми се спи. Живея в много пиянска държава. В Туитър всеки се прави на оригинален, включително и аз (макар и неуспешно).Аз не пия. Но обичам поздрава "наздраве!" и щедро го употребявам. Кво ше каже тоя алгоритъм?

6

Анонимен

преди 8 години

Няма нужда от алгоритъм, при положение, че хората толкова са "изтрещели", че пишат като пияни без са са пийнали и глътка .... Жалко!

5

Жена

преди 8 години

7, май вчера с някакви коментарчета се беше опитал да извършиш и двете действия едновремено. Споделяй опит. Личи си, че се усъвършенстваш постоянно.

4

един треперещ

преди 8 години

Алгоритъм в Twitter показва кой пише, докато е пиянА тия от Twitter имат ли правило в сайта да не се пише докато си пиян, че да правят подобни *** и недостоверни изследвания? И кво ако съм пиян - не трябва да пиша там ли? Не че съм регистриран, ама изследването е супер тъпо. Пък и кой би им повярвал, че може да се създаде алгоритъм за това? Чак и да треперим? Кой е тоя балък, че вместо да си пие препочита да пише там.

3

Жена

преди 8 години

Слабичко.Трябва да се показва кой пише, докато екскрементира.

2

АТАКИСТ

преди 8 години

"Набил Хюсеин от университета в Рочестър.." Те това е човека! Гений, батко!

1

Анонимен

преди 8 години

Всичко това хубаво, ама ме вълнува защо е набил Хюсеин?