19

Анонимен

преди 8 години

Е,нали има закон за обществените поръчки-който представи най евтината оферта печели.И така е не само за горивото.Вземат се най евтините линейки,лекарства,игли,спринцовки,абокати,апаратура.Плащат се и най ниските заплати.Е,тогава защо искате качество?А кой за дома си купува най евтините електроуреди например без да мисли за това колко ще преживеят?Аз не познавам такъв човек.

18

Анонимен

преди 8 години

корупция и неработеща съдебна система

17

Бат Гошо

преди 8 години

Може да не ви се вярва,то не е за вярване,но е вярно,че комшията по вила си построи вилата с линейката,то не бяха чували с чакъл и пясък,торби цимент,после тухли и греди за покрива,на всичко отгоре на светофара пуска алармата за предимство.

16

Анонимен

преди 8 години

Напално нормално!Аз работиа в Френската армия и циалата армия използва тази практика!Тук трабва да се отвори вратичка в закона като допълнение -ако дадената линейка ниама възможност в момента да зареди на тази бензиностанция то да зареди на друга!Като причината се доказва -защо е заредила на друга !

15

Бат Гошо

преди 8 години

Готов съм да им подаря няколко туби за да не закъсват на пътя момчетата.

14

До 10

преди 8 години

Ако зареждат на Круиз няма да се учудя ако зареждат дизел на 1.50. Круиз и САКСА (дистрибутор на горива) са на един собственик. Те са тези, които зареждат Марешки и бъркат сметките на Г-н Златев. Иначе горивото идва от рафинерията на Еко в Солун и е много по качествено от Нефтохимското. Журналистите да искат цената на договора и тогава да правят догадки. Иначе и за мен е малко малоумно да минеш 200км за едно зареждане.

13

Анонимен

преди 8 години

Леле, колко пари са усвоили едни наши хора...А болните да си *** като мухи, защото линейката от родния им град първо трябва да мине през София за да зареди! Пък те я дочакат, я не! Важното е, че линейката е заредила от правилната колонка.

12

ОПРАСКВАНЕ БРЪЖЕ

преди 8 години

министара да НАРЕДИ да са ЗАРЯДАТ сичко КОЛИ и МАКРОБУСИ в СОФИА полициа и ленеики да одат до МАРАШКИ ВАВ ВАРНА ДА ЗАРЯДАТ ДОГОРИ и да ПЕСТАТ ПАРИ а не НАРОДА ДА ПЛАШТА

11

Анонимен

преди 8 години

При тези еднакви цени на горивата по бензиностанциите, да разкарваш линейка на 200 км. за да зареди в конкретна бензиностация говори само едно. ЯКА ДАЛАВЕРА И ЯКО КОМИСИОННИ.

10

Край

преди 8 години

линейките зареждат на Круиз. Те пък имат ТРИ бензиностанции в София. А сметнете ако трябва да се дигнеш от Дружба да заредиш в Люлин колко километра ще минеш и колко трябва да ти е по-евтино горивото и труда че да го правиш с някаква икономическа логика.

9

Анонимен

преди 8 години

Такава дивотия само ГЕРБ мога да измислят. Пак гласувайте за тях! И още по-големи дивотии да измислят.

8

Gost

преди 8 години

Че то тия от краи време крадат един такъв палат си направи от това икономисвал

7

Анонимен

преди 8 години

Не , бе , не е далавера !Това е реформата на Тиквата и Менгеле в пълния и блясък !

6

Анонимен

преди 8 години

.КРАДЦИ!ОТ МЕНЕ И ОТ ТЕБЕ!НЯМАЛО ПАРИ ЗА ТУЙ И ОНУЙ !Е..КАК ДА ИМА КАТО ВСЕКИ КРАДЕ ОТ НАШИЯ ГРЪБ!ДА ЕА ЗАГУБЕНАТА ДЪРЖАВИЧКА ДА ЕА!25 години все реформи и накрая едно голямо НИЩО!

5

Анонимен

преди 8 години

Нали стачкувахте за Геле Кьоравото, сега го поемайте!

4

чоека

преди 8 години

Всеки да си зареди една туба 20 литра с бензин, да си държи у тях в случай, че му дотрябва бърза помощ и вземе, че на линейката свърши горивото. *** не ми трии коментара, не виждаш ли какви небивалици се случват в нашата България. Няма как хората да коментират подобни идиотщини.

3

смЕх

преди 8 години

Не бе не е далавера недоглеждане е вЕрва ли някой.

2

Анонимен

преди 8 години

Всеки краде както може :)

1

Анонимен

преди 8 години

Икономията е майка на мизерията!