25

Анонимен

преди 8 години

NEKA SEVRNA KOREA RADVA USA I EU S POLITIKATA SI DOKATO TE SASHESTVUVAT NEKAKA DA STE RADOSTNI ZIONISCHENZA SAS SEVERNA KOREA

24

Цун Кай ....

преди 8 години

Другаря Ким Ч.Ун -президент на България,министър председател и министър на вътрешните работи .Ура за другаря Ким ! Ура а а а а а а а а .

23

Анонимен

преди 8 години

Всички желаещи да палят самолета и да заминават за бленуваната Северна Корея. Да чакат потупването по главата от Кимчо и да се надяват, че няма да свършат на носа на някоя ракета, щото на него му се сторило, че не го гледат с респект. Отивайте, бе, отивайте! Ама май само на думи сте отворени! Щото много добре знаете какъв шит е там!

22

Анонимен

преди 8 години

ХА - ха. ***! Какво ме заплашваш със Северна Корея ? Мислиш, че са по-зле от България ? В КНДР дали мутрите пребиват хора, защото им "отнели предимството" на пътя. Ако имах възможност, щях да отида в КНДР и с чест да служа в армията им! Поне те се борят, а ние вече сме се предали на американците отдавна.

21

Истината

преди 8 години

е,че корейците пък и повечето азиатски,европейски и други народи имат чувство за национално достойнство и чест!Ние такова нямаме и следователно ще го д_хаме!Толкоз!

20

до гражданин

преди 8 години

Тия смешни данни от някоя американска агенция ли са?Я дай линк!

19

Анонимен

преди 8 години

КНДР е велика държава. Малка държава, но имат атомни бомби, самолети, балистични ракети, танкове, силна армия. НИкой копче не може да им каже! А ние, хем сме бедни, хем нямаме нищо, всеки си прави, каквото си иска с нас. Корейците са 100 пъти по-могъщ и достоен народ от българите.

18

смех

преди 8 години

Ракетата на другарите севернокорейци май пак не можа да стигне по-далеч от 800 километра. Пък те се готвят да удрят американците, които са на хиляди километри от тях. Спокойно, другаре, след 50 години може и да изобретите ракета, която да стигне до САЩ...

17

Гражданин

преди 8 години

БВП на Северна Корея е около 39 млрд. долара (за 25 млн. население). Нашият е около 130 млрд. долара за (7 млн. население). За кимчовците се падат средно по 1 800 долара на глава от населението ГОДИШНО. При нас е около 18 000. Т.Е. около 10 пъти по голяма икономика от тяхната сме и сме бедни и нямаме пари за армия, бомби, самолети. Представете си готава каква мизерия е там.

16

до демократ

преди 8 години

Ти пък кога си ходил в СК та знаеш какво е?Там било глад и мизерия,тук цъфтим и връзваме,само дето е пълно с хора ровещи по кофите и възрастни ги убиват за 5лв и то безнаказано!Ти си с промит мозък!Аман от щрауси заровили си главите в пясъка!

15

напред братя

преди 8 години

Да живее Ким Чен Грух!

14

демократ

преди 8 години

Като в Сев. Корея живота е по-добър, защо не хванете самолета. България няма нужда от промити мозъци като вашите. Били по-добре кое им е добрето бе. Там в момента е глад и мизерия. Хората умират от глад. Като Русия и Сев. Корея са по-хубави от България защо не се "праждосвате", а седите тук?

13

до гражданин

преди 8 години

Да не си блондинка,та не схващаш иронията?Корейците *** от глад толкова,колкото ти си астронавт!Не казвай какво е било преди 40г,кажи ми сега какво е!Тяхната ракета е прелетяла 800км пък в натовска България почти не останаха оръжия,които да могат да поразяват на 8км!Пак да попитам,отворко,да ти припомня ли какво се случи с елитната квантунгска армия през ВСВ?

12

Гражданин

преди 8 години

До 14: от твоя коя коментар става ясно, че искаш и ние да умираме от глад но да имаме ракети и голяма армия ли? И повярвай ми ракетите,които Сев. Корея прави ги правехме същите преди 40 години.

11

Даа,

преди 8 години

в Северна Корея където хората *** от глад по улиците и е подложена на санкции от много години,успешно се разработват и модернизират ракети,поддържа се и съответно обучава огромна армия.В процъфтяваща България,горд член на НАТО и ЕС,армията барабар с въоръжението си е на изчезване,и даже чужди самолети ще охраняват въздушното пространство...Щеше да е смешно,ако не беше тъжно-нещо такова!

10

Рибар

преди 8 години

Кимчо, изби рибата, бе, мойто мУмче! Стиг пльока с тез ракети, то не остана к'во да се лови!

9

Анонимен

преди 8 години

Е, няма само хамериканците да извършват опити с ракети и оръжия.

8

Гражданин

преди 8 години

До 8: не е имала стелт. Тя е била междугалактическа и е пратена на планета в друга Галактика където има живот, вчера открита от сев. Корея, но според режима била твърде враждебна спряно Кима.

7

до гражданин

преди 8 години

Та в контекста на коментара ти, да ти припомня ли какво се случи на едномилионната елитна японска квантунгска армия през ВСВ за няколко дена?

6

Анонимен

преди 8 години

Едната ракета изчезнала, което означава че е имала СТЕЛТ, а другата е била за отклоняване на вниманието. Прасчo отново изработи краварите, а те си лаят. Но пък ние знаем, че куче дето лае не хапе.