20

Анонимен

преди 8 години

Ако активите бяха необезпечени, то какво запорират? Що ни вземат за ***? Един актив, оценен от "одиторите" на Кой на 0 лева, за да гръмнат банката, после го запорират и му търсят 500 милиона? Кой е лудият?

19

Анна

преди 8 години

KTБ и Цветан Василев наистина са олицетворение на бълграския преход и точно затова сега има нужда от силна ръка. Която да извади и куклите и кукловодите и да разчисти цялата сцена от крадливо племе.

18

Том

преди 8 години

Цветан Василев е като пощенска картичка на не0либералния бизнесмен - алчен, безморален, крадлив и корумпиран който е жигосал съвестта си и не помисля за това какви страдания ще причини на безброй хора чрез кражбите си. С единствената цел продиктувана от сляпа алчност и к0мплексираност - да придобие пари каквото и да трябва да извърши за това! В Светите Писания ясно е написано, че любовта към парите е начало на всяко зло! Милиони хора са ощетени заради един алчен и безсъвестен крадец "бизнесмен".

17

бай Иван

преди 8 години

КТБ и Цветан Василев са олицитворение на бандитския преход ,режисиран от комунистите.Помним "белите якички" и банковия срив от "лоши кредити", когато се пръкнаха много милионери.Сагата по инерция продължава, докато одарим кепенците на България.

16

Инженер

преди 8 години

Това е крадено, крадено, та са се забравили. Да взимат всичко, да го продадат и да върнат парите на хората, а мустакаткото - в затвора доживот.

15

Илияна

преди 8 години

Много навързани са всички крадци и ако прокоратурата ги почне методично 1 след друг, ще е най-добре.

14

me

преди 8 години

Ей ненаядоха са тия бе! 16млрд. миналата година, тази май вече 6 млрд., гепиха 5те млрд. на КТБ, сега искат да вземат още 2 млрд. от Цв. Василев! Не става така Боко,колкото и да взимаш, ако не инвестираш в реални бизнеси, няма как да ти стигнат. И като свърши каквото е останало за взимане, ще настане много тежко положение за теб и кликата около тебЗабележете, къщите са на стойност около 50млн. Останалите 1.45 млрд. са бизнеси. Примамливи, печеливши бизнеси, които искат да конфискуват и унищожат

13

Анонимен

преди 8 години

Откъде ги е "олекнал" имотите?

12

може да олекне

преди 8 години

а може и да не олекне,а всички ние да платим.

11

аз

преди 8 години

Отпускал е кредити с милиони на свой хора. Ето как е откраднал парите. Кой на мен ще ми даде кредит 5млн лева ?????? нали после немогат да ме намерят.

10

Анонимен

преди 8 години

Тоя няма да "олекне"Ще "олекнат " пак болниците и училищата

9

без коментар

преди 8 години

Той може и да не "олекне", ама завлече заплатите на големи болници като МБАЛ"Св.Анна" - София/бившата Окръжна/ и други, та заради спокойствието на тоя крадльо оплюваха разни съсловия/на които заплатите също бяха в КТБ/.

8

аС

преди 8 години

Те, така, стои въпросът за милиардерите, у нас.....

7

Анонимен

преди 8 години

PWC измислените одитори никой не ги гони. Бъъъси държавата. ЗАЩО ИМАТ ОЩЕ ЛИЦЕНЗ ТИЯ, ЧИЙ ДЖОБ ПЪЛНЯТ??!!!!

6

Петко

преди 8 години

Задача с повишена трудност: Отпуснаха 50 млн. за бедните пенсионери с пенсии до 300 лв. Колко ли надбавки биха получили пенсионерите в България ако бяха отпуснати 2 млрд лв ?

5

sante_dog

преди 8 години

Щом този има имоти за 2 млрд. представете си колко имат Пеевски и Доган дето му бяха началници до скоро...

4

жан

преди 8 години

Боко ще празнува 1о милиард,като добави тези на ЦВ

3

Анонимен

преди 8 години

Когато стане напечено и почват да ни занимават с Цветан Василев без да си признават че цялата грешка е тяхна на управляващите политици

2

Анонимен

преди 8 години

Конфискувайте, какво чакате? Сърбите няма да го пуснат. Нали руснаците са ви големи приятели, те знаят как да го доставят консервиран. Имат огромен опит в това.

1

Анонимен

преди 8 години

А Пеевски, Буда, Доган кога ще олекнат?