13

Стига, бе

преди 8 години

До Анонимен 10Стига си дрънкал, направи нещо да не се унищожи този парк. Какво ти е да не протестираш ти самият? Куц ли си, сляп ли си, сакат ли си? Много ясно знаеш, че е имало среща на градската управа със защитниците на парка, много ясно знаеш, че и самият кмет не е поддръжник на строителството, но е притиснат. Стига си прехвърлял вината от болната глава на здравата.

12

Оди

преди 8 години

До Анонимен 7Че е планирано застрояване на парк Бедечка и това е кощунство - вярно!Че за това са криви Зелените - оди се гръмни!

11

Диди

преди 8 години

"Изскочиха"... И как точно изскочиха тия гробници? Краси, Краси, не знам къде и какво си учил, ама...

10

STZ

преди 8 години

До недоверчивТочно римляните използват бетона,колизеумът от какво мислиш е направен?

9

Тихомир томов

преди 8 години

10 е напълно прав !"Феърплей" е собственост на Марио Захариев. "Либърти пропъртис", представлявано от Рой Роитман. "Асим Риъл Естейт" държи 40% от капитала. Дружеството се представлява от Офир Наор. Останалите 10% са на българо-израелската група "България инвестмънт груп". Всички актове са санирани от Обласните управи , административния съд и " неподкупната " услужлива прокуратура !

8

Анонимен

преди 8 години

До Адриан"На пра...пра...пра...5 минути пра... дядо ми кокаляците."По културните ти думи разбирам , че не са на дядо ти, тъй като тогава не са правили гробове на животни!.

7

Анонимен

преди 8 години

А видяхте ли че т.нар бедни евреи които трябва да си благодарни нямат пари за възстаномямане на синагогота си във Видин и искали да я дадат на държавата ни безвъзмездно но за 10години за да я възстанови .Евреите това могат /търговия дори със собствената си религия/ и уж безвъзмездно ама за 10 години и после да си я вземат наготово .Ние сме спасили евреите а те каква са дали на нас????

6

Анонимен

преди 8 години

В училище трябва да учат децата на самочувствие за това че са българи за това че са бойци въпреки че в момента изглеждаме като роби на Европа ,ще се радвам ако следващото поколение това след т.нар преход се бори повече от нас а то ще се бори ако има история

5

Анонимен

преди 8 години

В България има много повече история дори отколкото в Италия но не умеем да я използваме в наш интерес.България е била Велика държава унищожена от настоящето .Вземете само примера че дъщерята на Калоян е била императрица ,че сме пленили Балдуин никой не е пленявал рицар с такъв ранг е затова ни мразят в Западна Европа

4

недоверчив

преди 8 години

Тия гробници изглеждат като изградени от бетон или цимент, стените са им по-гладки от панелка в жк; II-III век така ли се е градило?

3

Анонимен

преди 8 години

ами дано да се съхранят а не да се унищожат

2

Анонимен

преди 8 години

народ който не пази миналото си не може да има бъдеще

1

Анонимен

преди 8 години

с годините много антики се разрушиха в града по време на строежи. дано успеят да ги съхранят и изложат по подходящ начин. все пак на тези терени е имало организиран живот отпреди 8 хил. години ...