26

Анонимен

преди 8 години

puls.bg/forum/viewtopic.php?f=15&t=41128&p=211481#p211481

25

123

преди 8 години

АМИ НАЛИ ОНУЙ КАЛИНЧЕ СИ ИМАШЕ ДИПЛОМА ЗА ВИШУ И МАЙ ДОБРЕ УСПЯ ДА НИ ОВЪТРИ С ДОСТА МИЛИОНЧЕТА.Е,ДИПЛОМАТА БИЛА ФАЛШИВА,АМА НАЛИ Я ИМА.

24

Анонимен

преди 8 години

Голяма промяна, няма що. Ако не изключат от понятието ВИСШЕ образование свободните университети, НБУ и прочее, калинки и всякакви други инсекти ще има вечно.

23

Anon

преди 8 години

Пак родни глупости. ВишУто гаранция за опит ли е? Разбирам да е необходимо, но недостатъчно условие за назначаване на висока позиция. Кандидата трябва са има има и реален доказуем опит в направлението .

22

Анонимен

преди 8 години

Червената тиква е толкова зле с пропагандата , която води против ГЕРБ , че на всички избори до сега БСП намалява и вече има 3 % подкрепа . Така , че давай в същия дух червено духче .

21

22

преди 8 години

До Анонимен-21,според теб,пожарникаря е грамотен,така ли.

20

haha

преди 8 години

До 21. Почнете от Тодор Живков_____________________________До тук добре, но защо не попита какво Цецо е завьршил, да не говорим за Бащицата че тогава може и инсулт да получиш. ББ е пожарникар с образование нали. Да не говорим за миналото му на мутр@ охранител.

19

1

преди 8 години

До Анонимен-21,а любимата ти тиква,с какъв каскет е.

18

Анонимен

преди 8 години

За назначения по роднински да ми говорят червените каскети е все едно педофил да иска да стане детски учител . Кадрите на БКП-БСП-ДС са 100 % роднински и необразовани . Почнете от Тодор Живков , който е неграмотен овчар от с. Правец и свършете със Станишев .

17

Анонимен

преди 8 години

80% от българските дипломи могат да се запалят без да се загуби особена стойност. Тапиите не отговарят на действителността, затова не се чудете като се оплаква бизнесът, че няма знаещи кадри. На хартия бол, в действителност нула.

16

Анонимен

преди 8 години

В чалГето всеки иска да е МенеЖер и да да учи виШе.

15

Анонимен

преди 8 години

Интересно за най-големите недомислице копираме немците. А защо не швейцарците. За ключови позиции мажоритарен вот и от там нататък всеки си сформира екип, за който е персонално отговорен. Някой като си натрупа много калинки и те вземат да пърхат безполезно, изхвърчат не само калинките , а и той... Законът за мен е стъпка в грешна посока, ново ограничение, което работи в полза на политическото статукво у нас

14

Анонимен

преди 8 години

При това положение Станишев трябва да връща заплатите , защото той няма нито образование нито трудов стаж . Георги Първанов също няма образование . Въобще кадрите на мандраджиите до един са необразовани и без трудов стаж .

13

Анонимен

преди 8 години

В Софийска община миналата година имаше конкурс, който спечели синът на служител, военен пенсионер , който работи там вече повече от 20 години . Та конкурсът беше само проформа, защото беше назначен за това ***.

12

Анонимен

преди 8 години

Отново пълна глупост. От професионални политици и администратори сме на това дередже.В Ирландия не може да работиш в администрацията , ако преди не си бил на свободния пазар, за да знаеш какво е реалният живот. Има и максимум години да си в държавна институция. У нас няма един държавник в целия парламент, който наистина да го е грижа за тази държава... Имах една съседка, която се чудеше как може хора без висше образование да живеят по добре от нейните родители двамата висшисти....

11

Анонимен

преди 8 години

При Фандъкова е пълно с цели семейства калинки, бащи, синове, снахи, те ще ми разправят глупости. Като че ли някой им вярва.

10

??

преди 8 години

Правилно ли чета .Висше образование може да нямат - премиер, вице премиер, министри и кметове ??Министър - какво прави без образование ( ръковод министерство ?)Кой ги измисли такива закони !

9

Анонимен

преди 8 години

Честит Свети Патрик на всички българи,желая ви здраве,щастие и късмет и весел празник

8

Ники

преди 8 години

При 100 университета в България и 70,000 места при 50,000 завършващи, повечето университети печатат дипломи.България е номер едно по брой професори и генерали на глава от населението.

7

OMG_Lucker

преди 8 години

Властта вече си е нагласила "калинките"... където и както може. Това в момента е мярка, която ще засегне следващите, които ще са на власт.При нас е пълно, ПЪЛНО, наистина ПЪЛНО със служители, постъпили без конкурс, от години не е постъпвал някой с конкурс. Все по заместване или някакви други начини, които дори не ги разбираме как се е случило.Тва е положението.