49

Лъчезар

преди 8 години

Май всички инстински българи са напуснали България, и там са останали само мутри / чалгаджии.Да ме извинявят свестните българи които все още са в България.

48

РУМИ БЪЧОНКАТА!!!

преди 8 години

ПО ПРИВЦИП ВИНАГИ Е МОГЛО ДА СЕ ПУСНЕ ЖАЛБА КЪДЕТО И ДА Е И ТЯ ДА СТИГНЕ КЪДЕТО ТРЯБВА, ПРОСТО ХОРАТА ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЯТ ПРАВАТА И ДА СИ ГИ ТЪРСЯТ, А ДРУГАРЯ НАЧАЛНИК, АКО ТОВА НЕ ГО Е РАЗБРАЛ ДО СЕГА, АКО ЧЕ Е НАЧАЛНИК ОТ ДОСТА ВРЕМЕ, ЗА Е БИ!!!

47

BG

преди 8 години

Made in BG

46

Жоро

преди 8 години

до 32 . жената беше поне на 45 години, съвсем не е от тези "куклички" които ти описваш, даже и чак толкова червило нямаше. Съвсев нормална жена. А мутрите напоследък жестоко се развилняха. Вчера пребит мъж, защото засякъл неправилно, онзи ден - пак пребит - така ли се решават нещата.

45

Анонимен

преди 8 години

от тази страна на платното е седмо районно - от другата е осмо. Добре а ако се двиежиш по средата в коя графа попадаш.

44

Анонимен

преди 8 години

Мила родна картинка,нищо ново под слънцето!

43

Анонимен

преди 8 години

и защо протестират полицаите след като никаква работа не вършат на когото не му харесва да напуска желаещите са много и все ще се намерят добри кадри ,виновни сме ние ,че ги защитаваме и ги оправдаваме

42

Анонимен

преди 8 години

Прав е доц. Иво Христов като каза, че "българите са варваризирано общество, което чака своя край"

41

Altego

преди 8 години

Много ми "хареса" реакцията на служителката от тел.112! /Което между другото може да се провери лесно, защото разговорите към 112 се записват - казала ли е така или не е - и ако е - коя е точно служителката./Знам за случай, в който лице получило инсулт се обажда на 112, за да повика линейка /възрастен мъж, живее сам/ и от там му отговарят да се научи да говори български първо и тогава да звъни.... Прекрасни служители - компетентни, любезни, адекватни...

40

Митака

преди 8 години

Стига с тия нерви, креватни приключения трябва да има.... А аз и за това пътувам само с метрото, а момите само с поглед ги забивам.

39

ИНТЕРЕСНО

преди 8 години

А ТЕЗИ НЕТРЕПЕРЕЩИТЕ ОТ 112 СЪЩО ЛИ СЕ ПЕНСИОНИРАТ С 20 БРУТНИ ЗАПЛАТИ?!И ТЕ ЛИ СА ОТ МВР?!

38

kazanochestno

преди 8 години

До АнонименA ti otkude razbra, 4e tiq sa selqn4eta? Mnogo po-chesto sofianci sa tiq s pretencii i tapi izkazwania, kato twoeto. Ako v Bulgaria imashe i drugi gradowe, w koito mojesh da imash normalna dobre platena rabota i da jiweesh normalno, sum sigurna, 4e nikoi nqmashe da vi se vre v groznata Sofia. No problemat tuk e suwsem drug - naricha se vuzpitanie i kultura i ot tova strada cqlata ni nacia, wkluchitelno i vie, g-n SOFIANEC, big deal...

37

опетков

преди 8 години

До AZ22 Аз бях свидетел как това се реши в Турция, която смятаме за дивашка и изостанала държава. След само едно леко засичане, шофьорът на таксито в което бях позвъни на полицията им, съобщи им номера на нарушителя, каза им своите данни. След като го запитах, той ми каза, че ще има последствие за нахалния шофьор.

36

Атлас

преди 8 години

Няма оправия със агресивните откачалки по пътищата.И съм обяснявал и съм ги млатил,но те са непобедими,отнякъде изникват нови и нови и оправия няма.Сега като се появи такъв и му раздавам целувки и усмивки и странно,но това ги втрещява :))))

35

dominici

преди 8 години

Браво на "треперещата госпожа", че си е потърсила правата и е подала жалба, въпреки спънките. Пълно е с имбацили, които "бързат" за някъде.

34

Бо

преди 8 години

Пълна имитация на дейност! Мила родна картинка!

33

AZ22

преди 8 години

Как този проблем се решава в нормалните страни? Шефът на МВР, заедно с шефа на полицейското управление подават оставки, а дежурните на 112 и замесените полицаи са уволнени. В България проблема се решава със замитане под килима.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25Но пък протестират за 20 заплати и 5 дни отпуска...

31

Зиг

преди 8 години

До Анонимен 33 ("Това с неадекватния пешеходец вероятно е нейна фантасмагория...") - *** си... и с това ще приключа.

30

Жена

преди 8 години

33, автомобилът е управляван не от жената, а от сина й. Така пише в статията.