38

Анонимен

преди 8 години

До *** народ смеКакво предлагаш умнико ... революция ?

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 49 Тия от джипа са свършили работата на закона ... щото закон нямааааа !

36

Прост народ сме

преди 8 години

Не виждате ли, че вниманието ни се откланя да не е върху заема за 4 милиарда а върху селски боеве.....

35

Анонимен

преди 8 години

Ключовият израз "ако делото се развие, както трябва", притеснява!Няма май да има правосъдие, тъй като делата в БГ в 99% от случаите не се развиват, както трябва!

34

Марко

преди 8 години

До ИванИ как наказахте "пуснатия" убиец на баба си, ако не е тайна?

33

Анонимен

преди 8 години

Това не е вариант. Значи има си закон за движение по пътищата. Щом има катастрова, идва КАТ констатира щетите, проверява двамата водачи за алкохол и се кара по процедурата. За това има застраховка гражданска отговорност, каско и т.н. Разрешаването на подобни спорове с юмруци не е вариант. Представете си, че се случи на вас. Всеки има моменти, когато сутрин му се спи повече и може да предизвика катастрофа в даден момент. Ние не сме роботи. Но подобно развитие на нещата не е вариант.

32

БаиОих

преди 8 години

Такива като този дето газят хора по пешеходните много ги мразите, обаче ако случайно ги набият стават жертви. Защо никой не коментира, че можеше да сгази дете с това каране? Не оправдавам боя, но не може да се изкарва жертва тоя.

31

Анонимен

преди 8 години

Боят си е бой независимо дали е имало катастрофа или не.Тия от джипа са извършили престъпление и трябва да понесат наказание за него. Така казва ЗАКОНЪТ.

30

Анонимен

преди 8 години

Абе ей смешници . Този от Пловдив с хамъра дето влачи стареца 200 м. нали го пснаха срещу 10 000 лева . Няма закони в тая държава ... Не ще ги бия тия неграмотници (като няма закони ) ще ги счупя!

29

законът е ред

преди 8 години

До #32Не успя да вникнеш, нали . За това законът трябва да е над всички, защото има индивиди които са достатъчно *** и комплексирани за да се държат като хванати от гората а не като хора . Абе нали утре ако не на теб а на някой твой скъп човек му се случи неприятност на пътя, и ако другия е по-силен физически и му вкара един, както уж ти правиш, това вече ще го одобриш ли? Ако няко наплеска баща ти, защото не е внимавал на пътя , ще го поздравиш, така ли ? Айде замисли се .

28

Анонимен

преди 8 години

То българина като цяло не става за нищо, освен да пие ракия, да яде сланина, да слуша чалга, да се бие и да пъpди.

27

Анонимен

преди 8 години

Затвор за биячните на пътя!

26

Анонимен

преди 8 години

Като гледам това се превръща едва ли не в национален въпрос ,та медии само за това говорят ,прокурори ,мвр се надпреварват да вземат мерки -свадите по пътищата ...такива е имало откакто има автомобили в България и ще има и за напред ,но НЕ обществото трябва ежечасно да бъде занимавано на кой светофар, кои са се псували ...а онзи ден Борисов и компания теглиха нови 4 млрд. лева -с предишните 16 -стават вече 20 млрд.лева за две години ,а вие зяпайте по кръстовищата и бройте мухите !!

25

G

преди 8 години

Лъв и Кон обрали банка.И двамата ги хванали.Само Коня влязъл в затвора.На свиждането Коня попитл Лъва.- И двамата ограбихме банка и двамата ни хванаха.Защо само Аз съм в затвора????Лъвът отговорил.-Закона е "За Кон" не "За ЛЪВ"Тъжно като сме Коне с Капаци и всеки с кинти си прави каквото си иска.

24

Анонимен

преди 8 години

като кажат "ДО 3 години", трябва да се има на предвид че и "0" , те.е нищо, е пак до 3 години. Най-вероятно и сега ще е така - никой няма да влезе в затвора, само шум се вдига. То кой ли в БГ влиза в затвора? Трябва да е сериен убиец, или беден като църковна мишка, че да неможе да си плати, само тогава

23

Анонимен

преди 8 години

Комплексари!

22

Иван

преди 8 години

Боят по пътищата не е много нова новина. Защо изведнъж само за това почна да се пише? Това, че шофьор е вкрал на друг такъв няколко тупаника не е нормално да е национална новина. Пак се отвлича вниманието на хората......

21

Анонимен

преди 8 години

Българите сме гневни хора.Емоциите често ни карат да влизаме в ръкопашен бой.Физическото насилие винаги взема превес в нашите действия.Липсата на държавност развива тези недостатъци,а безнаказаността ги превръща в пороци водещи до порочни деяния с фатален край."Два пъти мери,един път режи"Умно,но кой да чуе и да го осмисли, да го превърне в свое верую.Причини за ярост бог дал много.Но ни е дал и разум.Използвайте го,за да не ставате жертви на самите себе си.

20

Супер развитие

преди 8 години

Боклучето имало и висящо дело. Да се стяга за булка в панделата. Пожелавам му много безсънни нощи, изпълнени със страст.

19

бат ви Пешо

преди 8 години

Абе пишлемета пикливи, вие дето се правите на големите мъже и скачате на бой щото някой ви засякъл или не знам какво. Я да ви питам, като отидете да раздавате шамари и се окаже че в другата кола има една много недружелюбна горила 200 кила, като мен, какво правим? Ами подвивате си опашленцата , пожелавате приятен ден и вече ставате културни граждани. Вие сте КОМПЛЕКСАРИ и с-е-л-я-ц-и . Запомнете:Не се прави така в "ГРАДО"! И на село не може. Тъй може само в гората. Без нерви и безаварийна !