18

OMG_Lucker

преди 8 години

Каракачан, не ми се прави на интересен!!! ТИ СИ ВЪВ ВЛАСТТА, ти подкрепяш Бойко, не ми се прави на активен. Аз гласувах за вас, в интерес на истината го направих заради Велизар Енчев и той ви напусна, но все пак си дадох гласа си за вас и затова се чувствам ИЗМАМЕН! На следващите избори Цвъцко ще си нагласи пак броящите гласовете и схемите, турците ще си вземат тяхното, бабичките ще си гласуват за БСПто, а вие ще сте аут. Чао!

17

Цветанка

преди 8 години

Какво ще го питате Тиквата.....направо му счупете тиквата и да се свърши с този цирк,(либерал-демокрацията)

16

Кирил

преди 8 години

Да се говори за "радикален ислям" е все едно да се каже "насилствена война" това е тафталогия, няма смисъл. По своята същност исляма е подтисническа, насилствена, геноцидна политическа идеология. Утвърдените, стари ислямски общности които не проповядват насилие, война и разруха са тези които са взели отсякли пасажите с насилието в корана и са взели само нравствените поучения а тези поучения идват от ранното християнство, самия мехмет е имал пленник християнин който го е наставлявал в тези неща.

15

ДОСТ

преди 8 години

ДОСТ ще ни защитят от наглите атаки срещу нашата религия

14

Karakachanov kak se

преди 8 години

13

гост

преди 8 години

Протестът е на 18 Март, петък, 12.00ч на паркинга на Кауфланд в Люлин!

12

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

...и за кого да пускам ,бе Мечо.....за МИЛИАРДЕРИТЕ ОТ ***-20 ,ЛИ....ХА,ХА,ХАААААА.........ИЛИ ЗА "БЕЛИЯ РУСКИ ТРАВЕСТИТ"...??!!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Добре, че са "Господари на ефира". Никога нямаше да разберем ако чакаме "институциите". Тъжна история.

10

До къв е проблема

преди 8 години

Проблема си ти..........всяка религия има право на храм....но във този храм не трябва да се проповядва омраза към останалите религии.....сега разбра ли какъв е проблема....във нашите църкви не проповядват омраза.......

9

Анонимен

преди 8 години

До кога нашите политици ще ни продават?До кога българите ще са на втори план?До кога България е за всякакви но не и за нас-българите?

8

Къв е проблема ...??

преди 8 години

.....и що да не проповядват , бе ибрик руски...??!ЩОМ СА "БЪЛГАРИ" ...ИМАТ ПРАВО НА РЕЛИГИОЗЕН ХРАМ!!!!!ЩОМ РУСНАЦИТЕ ИМАТ ЦЪРКВА ....ЩО И БЪЛГАРСКИТЕ МЮСУЛМАНИ ДА НЕМАТ ХРАМ??!!!

7

Анонимен

преди 8 години

и агент Иван свърши опорните точки и почна да пише публични писма.Е що не иде да каже на Бойко? Нали се виждат всеки ден?

6

смях

преди 8 години

Който е чел историята знае че точно ВМРО са терористична организация колят в последствие се колят помежду си..ха.ха

5

ВМРО-терористи

преди 8 години

Първата световна война, когато начело на тази организация застава Иван Михайлов. Той променя тотално тактиката на организацията. Насочва я изключително към частния и индивидуален терор. В книгата описвам поредицата от терористични актове. Ако човек се разрови в архивите, ще види, че почти всяка година след 1918-а, та чак до 1934 г., когато организацията реално е забранена, има поне по две-три убийства. Дори и в западните страни Иван Михайлов е смятан за най-големия специалист по терор.

4

Анонимен

преди 8 години

Karakachanka ti vij evangelistite deto ot vrata na vrata agitirat za protestantstvoto

3

Анонимен

преди 8 години

Na toya i na sun mu se vijdat islqmisti,agent komunisticheska

2

toi

преди 8 години

БАЦЕ,РАЗМИРИСА СЕ РАБОТАТА СЛАДКИ СА АРАБСКИТЕ ПАРИЧКИ ДА ЗАМИЖИШ ЗА ТОВА ДЮКЯНЧЕ НА ЕКСТРЕМИСТИ,АМА ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАТВАРЯТ И ДА ИЗЧЕЗВАТ ЧЕ ЩЕ СТАВА ВЕСЕЛБАТА.

1

И

преди 8 години

Р***поня ще му отговори: кво кажат началниците т.е. мути!